Diğeri karnına Dof'tan büyük üç ağızlı mızrak soktu. Üstüne 2 saatten fazla hiçbir tedavi olmadan savaştı.Tabii tabii kronometre tuttun kesin. Ama hatırlatırım sürekli elini karnına götürüp geri dikerken,sendeler vaziyetteyken çıkardığı dövüşler.Başkası 5 dakikayı çıkaramazdı.
Yok ya ne karnı, beynine soktu beynine, adam Manga'yı da lastik gibi büküyor xDDiğeri karnına Dof'tan büyük üç ağızlı mızrak soktu. Üstüne 2 saatten fazla hiçbir tedavi olmadan savaştı.
Yok ya ne karnı, beynine soktu beynine, adam Manga'yı da lastik gibi büküyor xD
He ya karnına Kalçanın az üstünde yer alıyor.xDDiğeri karnına Dof'tan büyük üç ağızlı mızrak soktu. Üstüne 2 saatten fazla hiçbir tedavi olmadan savaştı.
Ya sayfasını attım Emre. Azıcık atın mangadan sahnelerle gelin yahu.He ya karnına Kalçanın az üstünde yer alıyor.xD
ya çıkmasın artık bıktım be bıktım bi chopperda çıkmadı 3 arc sonra o arcın en düşük seviylei kişisinde bile çıkmaya başlar artık yamatonun hikayeye arc başındaki bat man kadar fayddası yok haoshoku çıkar kesinOlaya geri dönelim zoro king den kan almış oluk oluk h haki cıkmazsa işi zor
Bu hafta ara var. Haftaya çıkacak.bölümler cuma çıkmıyor muydu gün mü değişti?