Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Espirisine söylemiştim ama gerçek olacak gibi duruyor sanki
Momo büyürse ve öyle kalırsa
Luffy yorulan Kaido'yu iyice kıvama getirdikten sonra son vuruşu yapmak için Momo girip Wano'nun kapılarını açıyorum "bu anam için, bu babam için" deyip dalacak indirecek:artiz:
 
Dün öngörüş konusunda shinobunun meyvesinin insanlara etki etmediğini söylemiştim, ışık hızında yanıldım.
Meyve olgunlaştırma meyvesiyse, sadece vücudunu büyütmemeliydi ama. Hunter x Hunterdaki gonun tekniği gibi olmalıydı bana göre. Momo olgunlaşmalıydı. Sadece o yılları yaşamadığı için tecrübe eksiği olmalıydı. Bonny nin meyvesinin geri dönüşümsüzü gibi oldu böyle.
Robin dövüşünü beğensem de, Odanın güçlenme = daha büyük bişeyle vurma mantığıbiraz dövüşlerde tekdüzeliğe sebep oluyor. Robin kollarını marianın vücudunun yüzeyinde çıkararak etkisiz hale getirebilirdi maria yı. Böyle gereksiz hasar aldı gibi geldi bana. En başta mariayı etkisiz hale getir, gücün yetmedi mi bilincini kapamaya, ondan sonra dev kol bacak neyse çıkar döv. O kadar işlevli meyveyle neden açık hedef oluyorsun?
Dövüşün yüzde 90 ı fan servis olsa da maria nın alaycı küçümser tavırları ve robinin hisleri bana geçti. O yüzden sevdim dövüşü.
Yavaş yavaş dövüşler tamamlanıyor, usoppun ve chopperın biriyle dövüşeceğini sanmıyorum. Jinbei, brook, nami, robin, franky de dövüşlerini bitirdi. Killer, sanji ve zoroyu görür, boss fighta geçeriz bundan sonra.
 
ODA Bey sadece örümcek diye robini yarasa kılıgına soktu :D açıklama bu kadar..başka mercalara girmeyin...daha doğrusu robin herşey yaratabilir.. isterse..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık