Sivrileşen çıkardığı form, o forma istediği şekli verebilir.Çok güzel olmuş ona lafım yok ama Robin ile ne alaka bu form nasıl dişi falan sivrileşiyor ki?
Not: Sanji, Zoro'yu nasıl paketlediyse 10 bölümdür iğne ulaşmıyor adama xD
Sivrileşen çıkardığı form, o forma istediği şekli verebilir.Çok güzel olmuş ona lafım yok ama Robin ile ne alaka bu form nasıl dişi falan sivrileşiyor ki?
Haaa, ben kendini büyütüyor falan sandım dedim noluyoruz.Sivrileşen çıkardığı form, o forma istediği şekli verebilir.
Yaptım olduya getirdi ne seviyesi almışlar. Luffy'e 7. komutan seviyesinde geldi diyenlerden misin merak ettim Cracker'e karşı iken.Bizim tayfanın ilk 3lüsü dışındaki franky ve robin uçan altılı seviyesindeymiş. Üstelik çok da zorlanmadan yendiler aslında. Demek ki yamatonun ultiye tek atması çok da ahım şahım bir başarı değil. Zoro, luffy ve sanji de robin veya frankye tek atabilirler. Ayrıca bizim tayfa baya güçlü gelmiş. Biz bu kadar güçlü olduğunu sanmıyorduk. Luffy ve zoro rahat sol kol seviyesinde gelmişler. İkisi de aldığı power uplarla sağ kol kalibresindeler şimdi.
Sanji bu her şey beklenir keratadan.Sivrileşen çıkardığı form, o forma istediği şekli verebilir.
Not: Sanji, Zoro'yu nasıl paketlediyse 10 bölümdür iğne ulaşmıyor adama xD
Okama kenpo kaçınılmazdır.Bu flashbackten sonra Okama stili ile dövüşen Sanji'yi hayal edebiliyorum...
Gözüme uyku girmiyor cidden
Okobore Kasabasının yok olmasına sebep olan yemekleri çalmış ve Luffy'yi besliyor. Ulan Caribou ne çakalsın sen. Biraz daha yakışıklı olsan tayfaya gelmeni isterdim.