Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarısız ise o meyve niye yok edilmemiş de yok olmuş punk hazard da tutulmuş?
Star wars rogue one izledin mi bilmiyorum ama orada Galen Erso vardı Death star mühendisi. İmparator için ölüm yıldızını yapıyordu ama aslında içine bir imha mekanizması koyuyordu gizlice çünkü silah nasılsa bir şekilde yapılacaktı ve o istemeyerek proje başına geçti. Demem o ki Vegapunk çaktırmadan bazı buluşları WGden gizlemek için bozuktu, tırttı olmadı gibi yalanlar söylemiş olabilir.

Robin adına detaylı ve tatmin edici bir dövüş sunulmuş olacak anlaşılan, ne kadar Hasır Şapkanın dövüşünü görürsek o kadar iyi. Ne vardı Usopp ile Nami'ye de adamakıllı birer dövüş çizseydi, sayılar boyunca kaçarken yardım almalarını okuduk. Jinbe de kendi seviyesinin altında bir rakiple eşleşip kolay çıktı. Brook desen kuru kalabalıkla uğraşıyor ve savaşı da bu şekilde tamamlayacak gibi. Franky'nin dövüşü yeterliydi diyebiliriz ama Robin'in Haki kullanmasına bakınca aslında tüm tayfa üyelerinin bu noktada Haki açması mantıklı olurdu diye düşündürttü. Franky'nin dövüş tarzı çok farklı olsa da bir noktada Haki'ye başvurduğunu görsek iyi olabilirmiş, zaten Sasaki'yi yenerek geldiği şu noktada seride Franky'den güçlü olup Haki kullanmayan kaç karakter kalmıştır ki?

Öte yandan Robin, Devrim Ordusu'yla geçirdiği iki yılda Haki'yle tanışmış ki çok normal, ama kendisini kullanmayı yeni yeni becerebiliyorken görürüz umarım. Sabaody'ye döndüklerinden beri hep vardı da sakladı gibi bir senaryo çok saçma olur.

Bu arada Oda'nın Robin'i güç anlamında giderek tayfanın sonuna doğru attığını düşünüyordum, pek çok kişi gibi. Ama Brook, Nami, Usopp ve Chopper birer Tobi Roppo üyesi almazken Robin'in alması işleri değiştirir.

Wano'da kullanılan meyveleri Oda bir sebep için tasarlamış. Kin'emon'un meyvesi o kadar kötü bir meyve ki hiçbir işe yaramasını beklemezsin ama böyle bir savaşta ordunun gizlice içeriye sızmasına yardımcı oldu. Aynı şekilde Tama'nın meyvesi de Zoan'ların olmadığı yerde hiç işlevi olmayacak bir meyve ama neyseki düşman Zoan kullanıcısı kaynıyor da Tama'nın meyvesi bir işe yaradı. Shinobu'nun meyveyi ilk gördüğümde Momo'yu olgunlaştıracağını düşünmüştüm. Çünkü başka şekilde Momo'nun bu savaşta yeri olamazdı. Shinobu meyvesinin sadece çürüttüğünü iddia edince Momo'yu yaşlandırma işini Bonney'e kalacak diye düşünmeye başladım. Shinobu'nun da Kaido'nun bedenine dokunup çürüteceğini umuyordum ama öyle olmadı. Neyse ki Shinobu'nun meyvesi de bir işe yaramış olacak.
Katılmakla beraber sadece Tama'nın meyvesi konusunda itirazım var. Tama' nın meyvesi en tehlikeli meyveler arasında,en azından toplayabileceği güç açısından. Tama'nın meyvesi hayvanlar üzerinde etkili olduğunu biliyoruz. Buradan Zunisha, Deniz Krallarını, ejderhaları, One Piece Strong World filmindeki hayvanları kontrol ettiğini hayal etldersek dünyayı yerinden oynatacak bir güce sahip aslında.

Ki Shirahoshi'nin Deniz Krallarını kontrol edebildiği için antik silah Poseidon olduğunu biliyoruz.

Başarısız meyve değil tam tersi momonun meyvesi başarılı olan tek meyve diye hatırlıyorum. Başarısız meyveler gifters'ların ki gibi şekli şemali bozuk olanlar.
Hayır, yanlış hatırlıyorsun. Caesar kendi meyvelerini yaparken hayvanların Soybağı Faktörü'nü kullanıyor, hayvan genomu kullandığından sadece normal hayvanların Zoan türüne benzer meyveleri oluyor, Vegapunk ise Kaido'nun Soybağı Faktörü'nü kullanarak kendi meyvesini yapıyor, bu yüzden meyveler arasında böyle bir fark var. Yani Vegapunk'ın meyvesinde gerçek bir Şeytan Meyvesi kullanılmış, Caesar'ın meyvelerinde normal hayvanlar kullanılmış.

Momonun güç artışı yaşayacağını sanmıyorum ama yetişkin olarak aldığı kas gücü ile Orochiyi alabilir sanırım :d

Enteresan abi. Olgunlaştırma meyvesinin insanlar üzerinde işe yaraması ve arada geçen zaman atlamasının bu şekilde telafi edilecek olması çok enteresan. En son buna benzer bir şeyi Bleach'te görmüştüm. Arafta kalan İchigo fena bir şekilde güçleniyordu. Gerçi orada reiutsu olayı vardı ama. Arada 20 küsür yıl var ve bu süre boyunca fiziksel güç dışında bir çok şeyde gelişiyor. 8 yaşındaki çocuk nasıl birden yetişkinliğe fırlayacak merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık