evet, umarım da öyle kalır, bitsin artık arcTobiroppoların gerçekten yenildiğini düşünen var mı?
Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü
evet, umarım da öyle kalır, bitsin artık arcTobiroppoların gerçekten yenildiğini düşünen var mı?
Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü
Harika özetlemişsin durumu.Yeni nesil mangalarda, genel olarak her şey daha hızlı gerçekleşiyor. Savaşlar da hızlı karakter gelişimi de. Daha akıcılar. Bu yüzden One Piece'in yavaş ilerlediğini düşünenler haklı ama One Piece yeni nesil bir manga değil ve en başından beri yavaş ilerliyor. Bence daha da yavaş ilerlemeli hatta.
Çünkü tayfanın dövüşlerini ve gelişimini zaman atlaması sonrası iyice baştan savma işliyor Oda. Robin'in haki kullanmasıyla bir derdim yok ama bunun alt yapısı oluşturulmadı. Hatta Luffy, tayfada 3 kişi haki biliyor dedi. Brook'un ruhunu kullanış tarzı üzerine durulmadı. Big Mom'ın homie'lerine anti tez üretmek üzerine yaratılmış bir teknik. Luffy, Ulti'ye karşı g4 açmayı düşünüyordu ama Ulti'den 2 kere kafa yiyen Usopp'a bandaj yapmışlar ve iyi durumda. Ne ara fiziksel olarak bu kadar güçlendi? Tayfanın gelişimi yaptım oldu şeklinde ilerliyor şu an. Hadi tayfa üvey evlat diyelim ama Luffy, silahlanma hakisine fatihin hakisi eklemeyi kavrama yoluyla öğrendi. Eskiden olsa flashback çizerdi buna.
Bir de düşmanların zekasından kısıyor Oda. Misal Kaido herkesi çiğ çiğ yemek yerine yemeğiyle oynayıp düşmana fırsat veriyor. Misal Queen'in kendisi. Misal King'in gözlem hakisi. Hepsini geçtim, Law, Big Mom ile vs. atabiliyor şu an çünkü Big Mom'dan zekası olmayan bir canavar yaratıp, komedi unsuruna çevirdi Oda.
Bunlar hep Oda'nın seriyi erken bitirme sevdası yüzünden ve bu yüzden hikayede açık da olacak, seri retcon da yiyecek. Onayladığım bir durum değil ama alıştım buna.
Base luffy vs base lucci dövüşü olurken yan karakterler işlenmedi mi?Ben durumdan memnunum ama denilen olayı anlayabiliyorum. Adam yan karakter işlemesi gereken yerde 20 bölüm an karakter vssi gösterdi, şuan ana karakter vssi göstermesi gereken yerde aniden yan karakterlere özenmeye başladı. Üstüne birde ekstra 20 tane karakter ekledi.
Yaaa senin ben yazacağın manganın emi, gerizekalı herif bari Bonney'i getirseydin adaya. Bu kadar mı rezil bir seri olabilir ya. Bu nedir arkadaş?- Momonosuke can grow up with "Juku Juku no Jutsu" but he can't go back.
meyvesi olgunluk meyvesi zaten ya. okuyucu az çok bunu anlamıştır, yoksa meyvesi bonneyinkinden farksız olurduShinobu'nun momo'yu yetişkine cevirmek istememesi'nin nedeni tekrar cocuk haline döndüremecği icinmiş
Teşekkür ederim.Harika özetlemişsin durumu.
Bence bu çok iyi günlerimiz daha da beteri gelecektir adam kendi serisini nasıl daha kötü hale getirebilirim diye düşünüp yazıp çiziyor satışlara çok iyi yansıdı, bu satışları hak ediyor da dibi daha da görür inşallah.Yaaa senin ben yazacağın manganın emi, gerizekalı herif bari Bonney'i getirseydin adaya. Bu kadar mı rezil bir seri olabilir ya. Bu nedir arkadaş?
Luffy kendi istemezki karakterine direkt ters.Eğer yaşı büyüyüp gücü artarsa aynısını luffyye yapmaması şaçmalıktır