@Densetsu no Samurai Başka yer başka forum o zaman.xdDensetsu'nun senden bir isteği var.
@Densetsu no Samurai Başka yer başka forum o zaman.xdDensetsu'nun senden bir isteği var.
Bu avatarı 1 ay kullandıktan sonra bünye Mihawk fanı olmaya başlar zaten ister istemez.Ne kadar Zoro hater olursa olsun.@Eric Cartman dikkat etsin avatar bağımlılık yapmasın. Venom gibi yapışabilir.
evet daha poneglyphler joyboy konusu kaido nun ölme isteği falan çook konu var. Cidden savaşlar bitince konular kalıyor hala.Bu arkın genel itibariyle işleyişine baktığımız zaman Oda’nın genel hikaye ilerleme çizgisinin dışına çıktığını düşünüyorum. Normalde hikaye işlenir ondan sonra artık final dövüşleri önümüze sürülürdü. Şu an ise hikayeyle dövüş beraber ilerliyor. Kendi açımdan sanki daha Arkın ortasında hissetmeme rağmen kaş ile göz arasında altılı düştü veya düşüyor geriye en üsttekiler kaldı şu an final dövüşleri içindeyiz ama sanki öyle değilmiş hissi var acaba tek bende mi var bu durum yoksa başkası da öyle mi hissediyor?
Elli puan ama hiyerarşik olarak üstün olursa. Çünkü aynı meyve bence azı çoğu yoktur pek.Bu da şurada dursun;
Momo'nun ejder meyvesi orjinal, hatta hiyerarşik olarak Kaido'nun meyvesinden üstün olacak.
@Montana bu çıkarsa kaç puan yazacaksın bana?
Meyve üzerinde bir de Kuma'da yaptığı gibi Kizaru'nun ışınlarını kullansıysa Kaido'nun meyveden daha sağlam bir meyve çıkabilir.Bu da şurada dursun;
Momo'nun ejder meyvesi orjinal, hatta hiyerarşik olarak Kaido'nun meyvesinden üstün olacak.
@Montana bu çıkarsa kaç puan yazacaksın bana?
Bu kesin Sanji ya, kanat muhabbeti üstüne atmış işte Sanji bölümü var 1022. bölüm.Wg de Lance dragonite bunu paylaştı.ipucu olarak
Sanji vs queen veya king vs marco bölümü geliyo sanırım.
Yok.Bu hafta bölüm var mı?