Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021: Şeytani Çiçek

Bölüm Nasıldı?

  • Robin gibi güzel

    Kullanılan: 188 73.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 36 14.0%
  • Momonosuke gibi boş

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh işte bir bölüm merak edilen hiç birseye ışık tutmayan ama yeni merak unsurları ekleyerek devam eden 628196283 diğer bölümler gibi
 
Tam tersi Luffy yine de yenerdi. Yıl olmuş 2021 hâlâ Doflamingo kazanırdı diyen var ya. Tsuru'nun, Doflamingo yenildikten sonra söylediklerini hatırlayın yeter.
Ne yani şimdi Streat Fighter tarzı ikisinin de %100 olduğu bir dövüş mü olsun? Tamam Oda'ya deriz Kaido bu savaşı beğenmemiş. Tekrar çizsin.
Vs tartısmaları zaten genellikle bu şekilde olur eldeki verilerle karakterlerin ham halleri alınır handikaplar cıkarılır yada verilir vs vs Burda herkes tarafından canlı görülmüş bir olay üzerinden hayal kurulmuyor bir kurgunun farklı olasılıkları tartısılıyor bunu gelip yıl olmuş bilmem kaç gibi sanki dünya düz mü yuvarlak mı tartışması yapılıyormuscasına kucumseyerek cevaplar yazmak sana birşey katmaz battle shounen bu tabiki en cok karakterler üzerinden vs tartısması yapılıcak ama yapılamıyor o hor görülüp kücümsenen sunun bunun vs konusunu acmıslar denilen yabancı forumlar aslında olması gerekeni yapıyor one piece i herkes güncel etmemis olabilir bazılarının kafasında bitirdiği senaryoları diğerleri yeni düşünmüş olabilir lütfen bunlarıda düşünün .Bazen sacma bulduğun yorumlara cevap vermemek en iyi secenektir .
 
Ben şahsen Robin'in haki öğrenmesini tercih ederdim . 2 yılda balık adam vuruşu öğrenmesi pek tatmin etmedi. Şeytan Çocuk güzel teknikti ama çok yoruyor gibi görünüyor. Umarım az da olsa hakiyle kullanabildiği içindir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık