Basit düşünmek istesemde beynim izin vermiyorBunlar o kadar ince detaylı ipucu vermiyor yav, direkt düz adamlar. Helikopter atıyorsa biri uçuyor işte öyle düşün. Yani biri düşecek de senin dediğin gibi detaylıca düşünüp atmamışlardır.![]()

Basit düşünmek istesemde beynim izin vermiyorBunlar o kadar ince detaylı ipucu vermiyor yav, direkt düz adamlar. Helikopter atıyorsa biri uçuyor işte öyle düşün. Yani biri düşecek de senin dediğin gibi detaylıca düşünüp atmamışlardır.![]()
annecilik mi yapmış queenBirisi şöyle bir tahminde bulumuştu wgde
-chapter start with a sanji vs queen
-during in the fight queen say sanji's mom is ulgy
-sanji is gone mad with anger and one shot to queen
Kaido yamatoyu da aşağı fırlatıyor ben öyle yorumladımOrası cehenneme benziyor, cehennem şeytanın evi ve bizim tayfada şeytan çocuk lakaplı robin ve şeytan aileden gelen sanji var ve mızrağın ucunda üç diş var bu durumda sanji ile ilgili bir şey gelecek ve adam düşmüş demek ki sanji düşüyor
Aşağı yuvarladığının kendi kızın olduğunu hatırladığında gelen pişmanlık hissi.Kaido yamatoyu da aşağı fırlatıyor ben öyle yorumladım![]()
Resim de köpek ile ilgili bir şey görmedimKaido yamatoyu da aşağı fırlatıyor ben öyle yorumladım![]()
"Luffy'yi bu kez çok mu dövdüm ne yaptım? Nerede kaldı ya bu çocuk?" pişmanlığı da olabilir mi?Aşağı yuvarladığının kendi kızın olduğunu hatırladığında gelen pişmanlık hissi.
![]()
Neden bölye bir mangakanın elinde oyuncak oldum ağlaması."Luffy'yi çok mu dövdüm ne yaptım? Nerede kaldı ya bu çocuk?" pişmanlığı da olabilir mi?