Korsan olmadan önce bir krallığın savaş konvoyunda liderdi büyük ihtimal oradaki şövalyelerdir.Brook'un gördüğü zırhlılar kim? Ne tür zırhlar acaba oradan akıl yürütebilirdik. Bir tek Brook üzerinden g*zem kasmadığı kalmıştı zaten. :I
Korsan olmadan önce bir krallığın savaş konvoyunda liderdi büyük ihtimal oradaki şövalyelerdir.Brook'un gördüğü zırhlılar kim? Ne tür zırhlar acaba oradan akıl yürütebilirdik. Bir tek Brook üzerinden g*zem kasmadığı kalmıştı zaten. :I
Nasıl aynı zamanda oluyor ki?Brookun ölüm tarihi tanrı vadisi ile aynı zamanda ben hala brookun tanrı vadisinde bir şey yaptığını ve bu şövalyeler ile ilgili olduğunu düşünüyorum
Ayrıca şövalyelerin tipini görsek mantık kuracaz bence
Brook 38 yıl önce öldü ve tanrı vadisi olayı 38 yıl önceydi diye hatırlıyorumNasıl aynı zamanda oluyor ki?
Brook 52 yıl önce öldü. 38 yıl önce ölmedi 38 yaşında öldü.Brook 38 yıl önce öldü ve tanrı vadisi olayı 38 yıl önceydi diye hatırlıyorum
Benim hatam zamanları karıştırmışımBrook 52 yıl önce öldü. 38 yıl önce ölmedi 38 yaşında öldü.
İllüzyon görmesi zaten saçmaydı adamın gözleri yokBrook'un illüzyon görmesiyle ilgili kısımları yanlış sanırım. Spoilerı paylaşan kişinin iddia ettiği kaynak Talkop'ta bundanda bahsetmiyor cidden.
Sileyim mi?Brook'un illüzyon görmesiyle ilgili kısımları yanlış sanırım. Spoilerı paylaşan kişinin iddia ettiği kaynak Talkop'ta bundan bahsetmiyor cidden.