Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında Robin bize çok güçlü geliyordu (ki güçlü de) ama en az Zoro ve Sanji'yi çok zorlayacak diye bir beklentim vardı.
Bu klasik şonen işleri ya aksi genelde az olur.
Tayfa üyeleri -Zoro, Sanji de dahil- hem biraz gölgede kaldı hem de aslında ne halde olduklarından bihaberiz şu an. Usopp ve Nami dışında da bu gözden uzakta güçlenmeler çok net gözümüze sokuluyor. Çoppır bile x10 almış iki arada bir derede. Robin muhtemelen ciddi yaralar almadan rakibini devirecektir. Gücü de çok etkili aslında düşününce ama canavar üçlü gibi karakterler çok daha hızlı gelişiyorlar. Kralın tayfasına yakışacak güçte biridir Robin ama düşman tayfanın ilk üçü-dördü falan ona düşmeyecektir hiçbir zaman, öyle geliyor.
Bu arada hakili bir Robin çok can yakardı :D

Robin tayfaya gelirken Croconun yandaşı, kötü idi iyi oldu şeklinde döndü. Sonra sonra işlendi hikayesi. Seri sonuna geliyoruz, uzatsa uzadı seri düştü, kısa kesse damdan düştü. Her şekilde bağlanır farkı yok.
Ya nereye bağlarsa bağlasın be cane ne yapalım yani kötü işlenişe iyi mi diyelim? :oleyo2: Bana neden baskı kuruyorsun? :D
Robin ara ara gördüğümüz gizliden Luffy'ye yardım eden hatta Crocoya zaten sadık olmayan biriydi. İyi oturtulmuştu. Mesela Yasuie'ye kaç bölüm ayrıldı? Ama adamın hikayesi baya oturaklı ve ikna ediciydi bence. Yamato ise önce onca gizem ve yanlış tanımlamayla, kafa karışıklığıyla geldi ve garip bir şekilde şu an dövüş alanında bizim taraftaki en önemli karakter oldu. Nereden geldi nereye gitti vs çok absürt işledi. Bunun yerine Wanoda bir yerde karşılaşırlardı birkaç bölümde denk getirirdi vs bir yere daha usulünce bağlanırdı bence. Öyle çok fazla bölüm de harcanmazdı.
 
Oda'nın en büyük sıkıntısı bir karakteri gereğinden fazla özelleştiriyor. Bu da karakterlerden soğumaya itiyor severlerini. Şu an Luffy ve Zoro'nun sürekli özelleştirilip, saçma derecede panel şovu karakterlerine dönmesi üzüyor.
 
Kusura bakma ama King'in hiçbir zeka gerektirecek adımını görmedik ama Big Mom'un bir sürü planı var. Bunu Perospero'ya söylediklerinden anlıyoruz ki aslında arkadan kirli bir tezgah çeviriyor olabilir. Hatta işin içine diğer Big Mom evlatları da girebilir. bunu Kaido'ya söylediklerinden de anlıyoruz. Kadının aptal olduğunu da nereden çıkardınız? Kadın zeki bir karakter, Kaido'ya ittifak olma fikrini sunan Big Mom'du. Antik silahlar fikri de eminim yine Big Mom'dan çıkmıştır. Robin'e özellikle ilgi göstermesi de var.
Bana Big Mom övme ya. Zeki olsa ne olur yok açlık krizine girer yok hafızasını kaybeder yok anne moduna geçer. Oyuncak oldu rezil kadın birde Yonko olacak sözde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık