Yamato nasıl heyecanlandırmadı ya, kız bildiğin dişe diş kapışıyor çok sağlam bir meyvesi var. Üstte bir arkadaş vardı en iyi meyveler Mistik Zoan'ar demişti hakikaten de öyle. Her türlü daha etkili meyvelere sahipler. Ağzından buz alevi atıyor doğru anladıysam. Umarım tayfaya katılır ya harbiden kızın gücüne hayran kaldım. Üzerinde böyle mavi alevlerle Yeni Marinford'a bütün tayfa geliyor hepsi yan yana dizilmiş Luffy ortada solunda Sanji onun yanında Jinbe, sağında Zoro onun yanında Yamato. Amiraller gözü yaşlı bu portreyi izliyorlar müthiş bir kare. Luffy'nin arkasında bütün korsanlar birleşmiş. Big Mom Korsanları sağ cephede başlarında Katakuri, Beyazsakal Korsanları Sol cephede başlarında Marco, Hasır Şapka Filosu ortada başlarında Bartolomeo ve Cavendish. En köşede Akagami korsanları başlarında Ben Beckman ve diğer en köşede Yeni Canavar Korsanları ve Samuraylar başlarında O-Tama ve Akazaya Dokuzlusu (evet hiçbiri ölmedi) . 100 bin kişilik dev bir korsan ittifakı, karşıda da 100 bin kişilik Denizci Karargahı.
Konu ne ara buraya geldi anlamadım ama Yamato'yu bu şekilde alevler içinde tayfada hayal ediyorum da çok müthiş olurdu.