carpe d. em 28 Tem 2021 #1,071 Luffyye yeterince et getirseler zaten yenile yenile bile kazanır illa, başka plana gerek yok
İtachi_27 28 Tem 2021 #1,074 Şu Redon'dan gelen tam metni çevirisi güzel olan bir arkadaş çevirebilir mi acaba? Translate bir yere kadar.
Şu Redon'dan gelen tam metni çevirisi güzel olan bir arkadaş çevirebilir mi acaba? Translate bir yere kadar.
Densetsu no Samurai 28 Tem 2021 #1,075 Oda isterse Sanji'ye kaptan desin. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.
Marco 28 Tem 2021 #1,076 Sanji’yi kanat olarak anması onun mangalda iyi olduğunu gösterir.Mangalda iyi olmayan da kendine aşçıyım demesin
Sanji’yi kanat olarak anması onun mangalda iyi olduğunu gösterir.Mangalda iyi olmayan da kendine aşçıyım demesin
Alpamis 28 Tem 2021 #1,077 Yalnız Yamato'nun performansı Luffy'den iyi mi yoksa Luffy mi daha iyi karar veremiyorum. Luffy niye düştü görebilseydik karar verebilirdim belki.
Yalnız Yamato'nun performansı Luffy'den iyi mi yoksa Luffy mi daha iyi karar veremiyorum. Luffy niye düştü görebilseydik karar verebilirdim belki.
Aiden 28 Tem 2021 #1,078 Yamatonun dövüşünü kesip durmasa keşke. Seneler sonra yeni bir karakter heyecan yarattı. Luffy Momoya binecek şimdi, yavaş yavaş Yama da düşer
Yamatonun dövüşünü kesip durmasa keşke. Seneler sonra yeni bir karakter heyecan yarattı. Luffy Momoya binecek şimdi, yavaş yavaş Yama da düşer
Kuroro 28 Tem 2021 #1,080 Sanji vs. Queen One Piece klasikleri arasına girecek bir dövüş olacak belli oldu.