Bugün çıkacak olan bilgiler aslında geçen hafta çıktı diyebiliriz. O yüzden bugün bir şey çıkmayabilir ve perşembe günü resimler düşer diye tahmin ediyorum.resmî spoiler bugün çıkıyor dimi
Meyvesiz hali bile çoğu komutana kök söktürür kılıç keskin birşey olduğu için zoroya yenildi yoksa o cüsseyle vurdumu öküz devirir.Pica'yı indirebilecek karakterler: WB, Big Mom, Kaido, Shanks, Mihawk.. ha bir de Zoro. Gerisi indiremez. Çünkü Pica taş abi. Taş gibi elementi kim kesebilir başka ya da parçalayabilir.
Kendi kaptanı bile yok aralarında. Zoro’nun rakibinden de bu beklenir zaten.Pica'yı indirebilecek karakterler: WB, Big Mom, Kaido, Shanks, Mihawk.. ha bir de Zoro. Gerisi indiremez. Çünkü Pica taş abi. Taş gibi elementi kim kesebilir başka ya da parçalayabilir.
Maria mı düşer yoksa brook mu maria ya düşer bilemiyorum@prokiritya Maria düşüyor mu acaba?
Bölümün adı maria vs robin ama gelen spolier da ikiside bir birine 1 kere vurmuyo anlamadım. düşmüyor büyük ihtimalle.@prokiritya Maria düşüyor mu acaba?