Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Metin Ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Chapter 1,020: "Robin vs Black Maria".
- Yamato is the user of the Ooguchi no Makami.
- Robin sees some illusions but attacks them, they turn out to be Black Maria's subordinates.
- Black Maria's weapon, called "Wanyudo", has eaten a SMILE.
- Brook attacks "Wanyudo" with his "Cold Soul".
- Black Maria laughs at Sanji for crying for help.
- Robin: "What it means that Sanji depends on me is not something you should understand. He is a man who deserves to be called" The Wings of the Pirate King. "
- Luffy regains consciousness and meets Momonosuke.
- Caribou is watching Luffy and Momonosuke from the distance
- Luffy tells Momonosuke that he must transform into a dragon and take him back to Onigashima.
-No Break Next Week


Hatırlatma: Bu hafta bölüm yok. "No break next week" "bölüm sonrası ara yok" olarak algılanmalı.
 
Son düzenleme:
~1020. Bölüm: Robin vs Black Maria
-Yamato Ooguchi no Makami zoanını yemiş.
-Robin bazı ilüzyonlar görmüş ve onlara saldırmış, fakat gördüğü ilüzyonlar Maria'nın astlarıymış.
-Black Maria'nın silahının adı Wanyudo imiş ve smile yemiş.
-Brook Cold Soul (=Soğuk Ruh) ile Wanyudo'ya saldırmış.
-Black Maria yardım edin diye ağladığı için Sanji'ye gülmüş.
Robin: "Sanji'nin benim için ne ifade ettiği senin tahayyül edebileceğin bir şey değil. O " korsanlar kralının kanatları" unvanını almayı hak eden bir adam.
-Luffy kendine gelmiş ve Momonosuke ile karşılaşmış.
-Caribou, Luffy ve Momonosuke'yi uzaktan izliyormuş.
-Luffy Momonosuke'den ejderhaya dönüşüp onu Onigashima'ya götürmesini istemiş.
~Bu bölümü haftaya okuyacağız, bölüm çıktıktan sonra ise ara yok.
 
Son düzenleme:
Chapter 1,020: "Robin Vs. Black Maria".

In the cover, Denjiro (as Kyoushirou) is spleeping with a samurai Mink (he seems a leopard). He's dreaming that he's eating a big tempura, but he's eating his wig while he sleeps.

Chapter starts on the top of Onigashima's Skull Dome, Kaidou is talking.

Kaidou: "Dog Dog Fruit, Mythical Type, Model “Ooguchi no Makami” (Large-Mouthed Guardian Wolf)!!!
It's a valuable Mythical Beast and the deity protector of Wanokuni!!
I didn't expect that someone who call herself “Oden” could eat it!!"

Kaidou hits Yamato with his kanabo.

Kaidou: "Orochi had a talent as a terrible dictator.
That's why this country is now a weapon factory.
I want you to rule the country and keep in running for my sake!!"

Yamato: "No!!
I will free the country and the samurai!!"

Yamato uses a new attack called “Namuji Hyouga” (無侍氷牙 - None-Samurai-Ice-Fang) shooting a big flame from his mouth to Kaidou. While attacks, Yamato remembers Oden's words (“Open Wano's borders!!”). Kaidou uses his “Bolo Breath”, both attacks clash in a huge explosion.

Kaidou: "I'm not going to allow it, Yamato!!"

Cut to the “Great Banquet Hall” in the 3rd floor. We see that Robin is in front of 3 people who are very important for her: Nico Olvia (her mother), Dr. Clover and the giant Jaguar D. Saul. The three of them are very happy to see Robin and call her to come to them. Robin is very happy too and runs towards them while Brook yells at her not to do it.

Just before reaching them Robin stops, she is disappointed by the obvious trap they have tried to set. She then uses a new attack called “Tres Mano: Freesia” to eliminate the illusions and hits with a giant slap on the chin of those who were posing as them.

We discover that they were 3 of Black Maria's subordinates: “Nure Onna” (user of hognose snake SMILE), “Tenjō Sagari” (user of white snake SMILE) and a female Numbers called “Kunyun” (Number 9). Black Maria used her “Illusion Mist” (幻霧) on them to pose as Robin's loved ones. Despite Robin's attack, Black Maria's subordinates are still on their feet chasing Robin and Brook down a hallway.

Black Maria destroys part of the room and also chases them. Robin asks Brook how he wasn't affected by Black Maria's trap, Brook tells her that he's been seeing illusions in the mist for 50 years in the Florian Triangle, so no one can fool him with tricks like that. Robin laughs and mentions how the two of them are similar because of all the trauma they have been through in their lifes.

Black Maria uses “Furisode Wanyūdō” (振袖輪入道 - Long-sleeve Kimono Wanyūdō) and attacks them with her flaming Wanyūdō. We discover that the Wanyūdō is actually one of her subordinates, who ate the "Pug SMILE" and became a human-face dog. His dog body is running at the center of the wheel like a hamster, producing the flames.

Black Maria jumps onto the ceiling and manages to get in front of Robin and Brook, then she uses her Wanyūdō again to burn the floor of the room. Robin and Brook jump to avoid the flames, then Robin uses her "Spider Net" to create a web and hold on to the ceiling carrying Brook in her arm.

Brook's soul then leaves his body and attacks Wanyūdō with “Cold Soul” (コールド魂) freezing him (Wanyūdō falls off the wheel). Black Maria is furious and attacks with her rod the area of the ceiling where Robin is clinging. However, Brook returns to his body and uses his attack "Soul Parade: Eisbahn" (Soul Parade: Ice Burn) to freeze the ground and put out the fire, so Robin lands safely.

Black Maria and Robin are face to face. Black Maria mocks Sanji for crying for help while Robin remembers with a smile Sanji's words (Help me!!! Robin-chan!!!). Black Maria continues.

Black Maria: "And he's the Number 2 of your group?
He became a laughing stock of Onigashima and let you fall into enemy's hands!!
Your nakama must have abandoned you!!"

Brook laughs looking at Robin as she tells him that she will take care of Black Maria. Brook tells her it's OK, he will take care of the other Black Maria's subordinates (the 2 women and the female Number from before). Robin answers Black Maria.

Robin: "Sanji is a kind person.
You don't need to understand what it means for him to depend on me.
He is the one fit to be “The wings of the Pirate King”!!!
“Gigante Fleur” (Giant Blooming - 巨大咲き (ヒガンテ・フルール))!!!"

A giant version of Robin blooms behind her...

Cut to Tokage Port in Wanokuni, Shinobu and Momonosuke meet up with Luffy and the Heart Pirates. Luffy has eaten all of Heart Pirates supplies but they aren't enough so he still can't move.

Momonosuke is crying about Kinemon and Kiku, Luffy tells him to stop and to worry about that later, since he's still the general of the samurai. Shinobu scolds Luffy because he's being too harsh with Momonosuke.

Caribou is watching them from beind the rubble. He's worrying whether Luffy can win, since if Luffy can't, he won't be able to leave Wanokuni. Luffy raises his right arm and points to Onigashima's island in the sky.

Luffy: "Momo...
You have to fly up to the island and take me with you...!!!"

Momonosuke: "Eh...!!!"

End of the chapter.
 
Bölüm 1020: Robin vs Black Maria

Kapakta Denjiro bir Samuray olan Mink ile birlikte uyuyor. (Leopar Minki imiş) Rüyasında büyük bir geleneksel japon balığı yediğini görüyormuş fakat uyurken aslında kendi peruğunu çiğniyormuş.

Bölüm Onigashima'nın çatısında, Kaido'nun konuşmasıyla başlıyormuş.

Kaidou: Köpek Köpek Meyvesi, Mistik Tip, Model: Büyük Ağızlı Kurt Gardiyan!!!
Değerli bir Mistik Canavar ve Wanokuni'nin Koruyucu Tanrısı!!!
Kendini Oden olarak çağıran birinin onu yemesini beklemezdim!!!

Kaido Yamato'ya Kanabosu ile vuruyormuş.

Kaidou: Orochi çok kötü bir diktatör olarak yeteneğe sahipti.
Bu nedenle bu ülke bir silah fabrikasına dönüştü.
Senden bu ülkeyi yönetmeni ve benim uğruma çabalamaya devam etmeni istiyorum.

Yamato: Hayır!!
Bu ülkeyi ve Samurayları özgür kılacağım.

Yamato Namuji Hyouga (Samuray olmayan Buz Dişi/Pençesi ? Vallaha tam anlayamadım.:D) adlı yeni bir teknik kullanıyor. Bu teknikte ağzından büyük bir alev çıkıyor ve Kaido'ya doğru gidiyor. Bu atağı yaparken, Yamato Oden'in Wano'nun sınırlarını açın sözlerini hatırlıyor. Kaido da Bolo Breath atağını kullanıyor ve iki saldırı çarpışıp büyük bir patlamaya sebep oluyor.

Kaidou: Buna izin vermeyeceğim Yamato!!

Sahne 3. kattaki Büyük Şölen Salonuna geçiyor. Robin'in önünde onun için çok önemli olan 3 insanla olduğunu görüyoruz: (Annesi-Nico Olvia, Dr. Clover ve Dev Jaguar D. Saul. Üçü de Robin'i gördüğü için çok mutlu ve Robin'e kendilerine doğru gel diye çağırıyorlar. Robin de çok mutu ve onlara doğru koşuyor bu sırada Brook ona bunu yapmaması için bağırıyor.

Tam oraya varmadan önce Robin duruyor, Robin onların kurmaya çalıştıkları bu apaçık belli tuzaktan dolayı hayal kırıklığı içerisinde. Daha sonra Robin, Tres Mano:Freesia adlı yeni tekniğini ilüzyonları yok etmek için kullanıyor ve onlar gibi davranan kişilerin çenelerinin ortasına dev şamarlarını indiriyor.:D

Onların Black Maria'nın 3 Ası oldukları ortaya çıkıyor: Nure Onna (Domuz Yılanı Smile Meyvesi Kullanıcısı), Tenjo Sagari( Beyaz Yılan Smile Meyvesi Kullanıcısı) ve Kunyun adlı Kadın Numbers (Numara 9). Black Maria İlüzyon Sisini onlar üzerinde Robin'nin sevdiği kişiler olarak davranmaları için kullandı. Robin'in saldırısına rağmen, Black Maria'nın asları hala ayaktalar ve Robin ve Brook'u ve koridor boyunca kovalıyorlar.

Black Maria, odanın bir kısmını yıkıyor ve o da onları kovalıyormuş. Robin Brook'a nasıl Black Maria'nın tuzağından etkilenmedi diye soruyor. Broook, 50 yıldır Florian Üçgeninde sis içerisinde ilüzyonları gördüğünü söylüyormuş ve bu yüzden hiç kimsenin bu tarz numaralarla onu kandıramayacağını söylüyormuş. Robin gülüyor ve hayatlarında yaşadıkları tüm travmalar yüzünden ne kadar da benzer olduklarından dem vuruyormuş.

Black Maria '''Furisode Wanyudo, Uzun Elbise Kollu Kimono Wanyudo ?) kullanıyor ve alevli Wanyudosu ile onlara saldırıyormuş. Yine ortaya çıkıyor ki Wanyudo da aslında Pug (Buldog benzeri küçük köpek) Smile'ı yemiş ve insan yüzlü köpek olmuş onun aslarından biri. Köpek bedeni çarkın merkezinde bir fare gibi koşuyor ve alev üretiyormuş.

Black Maria zemine atlıyormuş ve Robin ve Brook'un önünü kesiyormuş ve daha sonra Wanyudo'yu tekrar odanın zeminini yakmak için kullanıyormuş. Robin ve Brook alevlerden kaçmak için zıplıyormuş ve Robin Örümcek Ağı atağını bir ağ oluşturmak ve tavana tutunmak için kullanıyormuş. Bu sırada da Brook kollarındaymış.

Brook'un ruhu bedenini terkediyor ve Wanyudo'ya Soğuk Ruh saldırısıyla saldırıyormuş bu sayede onu donduruyormuş. Wanyudo çarktan düşüyormuş. Black Maria öfkeleniyor ve sopasıyla Robin'in tırmandığı tavana saldırıyormuş. Ancak Brook bedenine geri dönüyor ve zemini dondurmak ve ateşi söndürmek için Ruh Geçiti: Eisbahn Buz Yakması atağı ile karşılık veriyormuş böylece Robin güvenli bir şekilde yere iniyormuş.

Black Maria ve Robin yüz yüze geliyorlarmış. Black Maria Sanji'nin ağlayarak yardımını istemesiyle dalga geçiyormuş bu sırada Robin Sanji'yi gülen bir yüzle beni kurtar Robin Chan şeklinde anımsıyormuş. Black Maria devam ediyor:

Ve onun tayfanın 2 numarası mı olduğuna dikkat çekiyormuş?
O Onigashima'nın komedi malzemesi oluyormuş ve onların düşman eline düşmelerine sebep olduğunu söylüyormuş.
Nakamanız sizi terketmiş olmalı diyormuş!!

Brook Robin'e bakarak kahkaha atıyormuş o sırada Robin ona Black Maria'nın icabına bakacağını söylüyormuş. Brook da tamamdır diyormuş. O da Black Maria'nın diğer asları ile ilgilenecekmiş. (2 Kadın ve 2 Kadın Number). Robin Black Maria'ya şöyle cevap veriyormuş:

Robin: Sanji nazik bir insan.
Senin onun bana güvenmesinin ne anlama geldiğini anlaman gerekmiyor.
O Korsan Kral'ın Kanatları olmaya layık olabilecek bir kişi.
Gigante Fleur (Devasa Çiçeklenme--)

Robin'in devasa bir versiyonu arkasında açıyormuş...

Sahne Wanokuni'deki Tokage Limanına dönüyormuş. Shinobu ve Momonosuke Luffy ve Kalp Korsanları ile karşılaşıyorlar. Luffy Kalp Korsanlarının tüm erzağını ve tedarikini yemiş ve bunlar hala yeterli değilmiş. O yüzden hareket edemiyormuş.

Momonosuke Kinemon ve Kiku için ağlıyormuş. Luffy ağlamayı kesmesini ve bunun hakkında daha sonra endişelenmesini söylüyormuş, çünkü o hala samurayların generali imiş. Shinobu Luffy'e çıkışıyormuş çünkü o Momonosuke'ye karşı çok sert davranmış.

Caribou bu sırada onları molozların arkasından izliyormuş. Luffy'nin kazanıp kazanamayacağı konusunda endişeliymiş. Çünkü eğer kazanamazsa, Wanokuni terkedemeyecekmiş. Luffy sağ kolunu kaldırıyor ve gökyüzündeki Onigashima Adasına doğru işaret ediyormuş.

Luffy: ''Momo...
Benimle birlikte adaya kadar uçmak zorundasın.

Momonosuke: '' Eh...!!! ''

Bölüm Sonu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık