Franky istese Jack’i de alırdı.
5 sayfa sürüyor savaşlar. Yaptım oldu şeklinde.Yine tayfa birilerini yenince rakipler güçsüz oldu
her birine 3 bölüm verse Luffy görmek istiyoruz denilecek, aradan hızlıca çıkardı işte ne güzel5 sayfa sürüyor savaşlar. Yaptım oldu şeklinde.
http://www.korsanfan.com/konu/one-piece-1019.9703/#post-1983273@Smoker smokeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr- san Türkçe getirirmisin bugun
Biz de onu diyoruz işte. Rolleri yenilmek. Arka planda bir hikayeleri yok. Bir Who is Who biraz işlendi. Onun da yine olayı bilgi vermek. Bir güdülenme bir amaç bir irade göremiyon. Yenilmek için dizayn edilmiş.her birine 3 bölüm verse Luffy görmek istiyoruz denilecek, aradan hızlıca çıkardı işte ne güzel
Uçan Altılı hayal kırıklığına uğrattı mı?Biz de onu diyoruz işte. Rolleri yenilmek. Arka planda bir hikayeleri yok. Bir Who is Who biraz işlendi. Onun da yine olayı bilgi vermek. Bir güdülenme bir amaç bir irade göremiyon. Yenilmek için dizayn edilmiş.
Aşırı beklentim yoktu onlardan. Zaten 9 Kın bile Kaido ile öyle savaştıktan sonra bir anlamı yoktu. Güç dengelerinin bu kadar alt üstü olduğu başka arc yok.Uçan Altılı hayal kırıklığına uğrattı mı?
Serinin cortlamasının sebebi bu zaten, boş boş işlerle uğraşıyor 30 yıldır çizdiği karakterlere(Tayfaya) doğru düzgün düşman çizmiyor.5 sayfa sürüyor savaşlar. Yaptım oldu şeklinde.
Bu her zaman denilen bir şeydi zaten Luffy harici dövüşler önemsenmiyor diye. Roger vs WB bile görmedik adam akıllı. Rocks savaşını görmedik. 2 kişi nasıl dövmüşler en çok dayağı kim yemiş belli değil.
Satışlar baya düştü. İlk 10'da bile değil seri.Serinin cortlamasının sebebi bu zaten, boş boş işlerle uğraşıyor 30 yıldır çizdiği karakterlere(Tayfaya) doğru düzgün düşman çizmiyor.
Gerçi pek cortladığını da sanmıyorum standart satışını yine yapıyor adam. Ama gazoz olacak işin o kısmı kaçınılmaz. Roger vs WB bölümünde dediğim gibi.