Chainsawman sanırım ben de anlayamadım.
Chainsawman sanırım ben de anlayamadım.
Sanji tam böyle dev gibi karakterlerle eşleşmelik bir tip. Tipsiz ve dev karakterleri bilerek eşleştiriyor Oda.Sanji aslanım be. Koca yonkou sol kolu ona lazer atıyor, bizimki "Hm. Lazer güzelmiş, tam Frankylik" diye analiz etmekle uğraşıyor.
Biz bir zamanlar bu adam Queen'i yardımla alacaktır diyorduk bir de. Tek başına oyuncak gibi oynuyor be queenle.
Marco Kingden Jozu Queenden Vista da Jackten üstündür kesin. Geriye tonla komutan + Ace falan kalıyor. Kendisi Kaidoyu yenemeyeceği için bahane uydurdu gibi WB sanki haGece rüyamıza falan girmeseler bari.
Çok iyi la, capslere at şunuGece rüyamıza falan girmeseler bari.
Hangi program ile yapıyorsun bunlarıGece rüyamıza falan girmeseler bari.
Fotoşop veya Photoscape diye bir şey daha rahat yapıyordu galiba. Ben olsam öyle yapardım ama sadece edit için bir program var mıdır bilemem.Hangi program ile yapıyorsun bunları
Sanji bu lazerleri ne kadar franky için söylese de kendi suitinede ekletir ondan sonra ayna dünyasındaki sanji vs …Bu arc bitiminde Luffy zaten imparator denilecek seviyeye gelir
Zoro zaten yeteneklerini gösterip takımın 2. kişisi olduğunu gösterir
Jimbei adam zaten efsane
Sanji ilk defa olmasa da biz ilk defa etraflı olarak suiti kullandığını görürüz. Ki savaşı kazandıktan sonra Usopp ve Franky yardımıyla suiti çok ileriye taşır bence
Franky Queen'den çıkan parçalarla ve belki de kayroseki sayesinde çok farklı bir seviyeye çıkar.
Usopp kayrosekiyi özellikle kayroseki mermilerini kullansa çok tehlikeli biri olur bence.
Nami zaten Zeus'u aldı daha ne olur bilemem.
Brook, Robin ve Choppar için aklıma pek birşey gelmiyor.
Yani kısacası artık tayfa tam anlamıyla bir imparator tayfası kıvamına gelir.
Ve kadınlarla. Sonuçta mangada aşk da var. Onları lütfen atlama.Sanji tam böyle dev gibi karakterlerle eşleşmelik bir tip. Tipsiz ve dev karakterleri bilerek eşleştiriyor Oda.
Onu trollüne eşleştiriyor, sonra Nami veya Robinle değişiyorlar.Ve kadınlarla. Sonuçta mangada aşk da var. Onları lütfen atlama.