Benimki küçcük kalmış ama yaklaşmışım. Bu arada uyanış var gibi gövdeşi çıplak he?
Benimki küçcük kalmış ama yaklaşmışım. Bu arada uyanış var gibi gövdeşi çıplak he?
Adam kendini helikopter gibi yapmış, uyanışın falan ötesinde zaten.Benimki küçcük kalmış ama yaklaşmışım. Bu arada uyanış var gibi gövdeşi çıplak he?
Impel downdaki uyanışlıların karın bölgesi tüysüzdü.Adam kendini helikopter gibi yapmış, uyanışın falan ötesinde zaten.
Oradakiler hep tüylü hayvanlardı diye hatırlıyorum sanki? Dinozor doğal olarak da tüysüz olabilir, bilemedim.Impel downdaki uyanışlıların karın bölgesi tüysüzdü.
Servis olmayan çok az karakter var. Teach, Akainu ve özellikle serideki en gerçekçi resmedilen bazı yan karakterler.Zoro başından beri hep servis idi zaten. Karizma severler için her seride olur öyle servis karakterler.
Who's Who'nun da karnı tüysüz gibiydi.Oradakiler hep tüylü hayvanlardı diye hatırlıyorum sanki? Dinozor doğal olarak da tüysüz olabilir, bilemedim.
Uyanışı yaptılarsa bu kadar çabuk inmeleri çok zayıf gösterir ya. Hadi Jinbei çok güçlü dedik de Franky biraz daha devam etseydi o zaman.Who's Who'nun da karnı tüysüz gibiydi.