Canım iksir çekti. Yok mu sahte iksir falan biz de yolumuzu bulalım.
2. kaptan seviyesi adamın Yenilme ihtimali 0 bence Kuma'ya.Şovmen şişkonun tek yemesiyle sonuçlanır.
Sınır tanımıyorsun artık.Ağzından cikarmasa Luffy içten patlatacaktı. Luffy yılanın içine de girdi. Hep zarar bu Zoro.
Luffy'nin sınırı yok dolayısıyla bizim de yok.Sınır tanımıyorsun artık.
Kaplan falan bekliyorduk ama bence çizim kötü olmamış ya.Bence gayet farklı ve güzel bir hava veriyor.Spoilera bakıyım dedim de keşke kör olsaydım da bakamasaydım bunu görmeyi hak edicek naptım ben ya. O kadar şekilli şukullu mavi ateşli kaplan bekliyordu herkes çize çize bunu mu çizmiş. Malum yerime kalem bantlasam rastgele sayfada gezdirsem daha güzel bir şey çizerdim.
Sende abartma kanks.Spoilera bakıyım dedim de keşke kör olsaydım da bakamasaydım bunu görmeyi hak edicek naptım ben ya. O kadar şekilli şukullu mavi ateşli kaplan bekliyordu herkes çize çize bunu mu çizmiş. Malum yerime kalem bantlasam rastgele sayfada gezdirsem daha güzel bir şey çizerdim.
Ne abartması. Şahsen açık ara şu zamana kadarki gördüğüm en kötü OP karakteri çizimi. Laz burunlu Foxy bile daha estetik duruyor. Belki ben zevksizimdir de yinede bunun güzel bir şey dencek bir yanı yok ki bildiğin 3. sınıf korku filmi karakterleri gibi.Sende abartma kanks.