Üye silindi 7459
O zaman bizim oğlana iyi koymuş Queen.Queenin Cyber bir saldırı tipi tam da franky için güzel bir saldırıymış
O zaman bizim oğlana iyi koymuş Queen.Queenin Cyber bir saldırı tipi tam da franky için güzel bir saldırıymış
Ben sitem ettim yav her şeyi hasır şapkalar götürüyor, diğerlerine ucundan koklatın bari.Şu yancı muhabbetinden o kadar bıktım usandım ki. Aynı şeyleri yazmaktan da yoruldum. Seni senin silahınla vuracağım. Kid, Law'ın planına yalama olacak haberin yok hey gidim. @Montana
Ha?bu yuntoryu olmuş
Şu sitemlerde yanan niye Law oluyor niyeBen sitem ettim yav her şeyi hasır şapkalar götürüyor, diğerlerine ucundan koklatın bari.
Linlin gibi bir kekoya fazla bile aslında da işte.Bu olabilir aslında çünkü Kaidou düşecek diye şekilden şekle girdi. Big moma 3 tane sağ kol ayarı adam girse düşsün bir zahmet
Karşıdaki bana öyle geldi, Law kol taksın maksın diye. Ben de o yüzden öyle cevap verdim. Yoksa önceki mesaja bak Law'ın hakkını savundum.Şu sitemlerde yanan niye Law oluyor niye
yakışır. dostların tehlikedeyken ne kullandığının bi önemi yok. gücün yetmiyorsa ama ayağa kalkıp savaşmak için hala bi ihtimal varsa kullanırsın ne var bundaZoro yemiş dopingi bu bölüm ama benim merak ettiğim dopingle kazanılan kavga delikanlıya yakışırmı?