Kaplumbağa diyince aklıma nedense hep çok bilgili birisi geliyor. Evrenin sırrına ermiş birisi gibi bir izlenimi olan kim var acaba o kuıllanıyor olabilir.Mavi Ejderha => Kaido
Kırmızı Ankakuşu => King
Beyaz Kaplan => Yamato
Kaplumbağa kim acaba
Kaplumbağa diyince aklıma nedense hep çok bilgili birisi geliyor. Evrenin sırrına ermiş birisi gibi bir izlenimi olan kim var acaba o kuıllanıyor olabilir.Mavi Ejderha => Kaido
Kırmızı Ankakuşu => King
Beyaz Kaplan => Yamato
Kaplumbağa kim acaba
Aslında olacak olan: PekomsKaplumbağa diyince aklıma nedense hep çok bilgili birisi geliyor. Evrenin sırrına ermiş birisi gibi bir izlenimi olan kim var acaba o kuıllanıyor olabilir.
Luffy mi Haikyuu'dan Hinata mı karar verebilsem bi...Çoktan yapmoşlar bile
Belki VegapunkAslında olacak olan: Pekoms
Kaplumbağa diyince aklıma nedense hep çok bilgili birisi geliyor. Evrenin sırrına ermiş birisi gibi bir izlenimi olan kim var acaba o kuıllanıyor olabilir.
13 aydır aynı şeyleri söylüyorum. Her bölüm kenara köşeye sıkıştırıyor.Kardeşim ben Zoro istiyorum Sanji istiyorum Luffy istiyorum banane Yamato'nun dramasından yeter ulan her arc bir kadın çıkartıyosun onun hikayesi cart curt işliyorsun boşboş. Vivi zirvedeydi ve orada bırakmalıydın.
Bu Oda aşırı seksist , Kuina ve Zoro olayından belliydi de şu 1019 bölümlük seride bunu gösterdi bize
Muhtemelen beyaz kaplan çıkmayacak ama bu da fena görünmüyor.