Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp'ın torunu, Dragon'un oğlu, potansiyel bir büyük baş annenin çocuğu, Shanks'ın gözdesi, Rayleigh'in öğrencisi, WB'nin yol verdiği, Ace ve Sabo'nun kardeşi, Fujitora ve Katakuri'nin sevgilisi, Prenseslerin kurtarıcısı, etlerin düşmanı, Oden'in beklediği, önceden haberi verilen, 800 yıllık joy boy, ayrıca Güneş Tanrısı Monkey D Luffy. Bir bu kadar da kaçırmışımdır eklenebilir.

Diğeri de Kid, ismi bile çocuk :hhh:
Gol D Roger ve Portgas D Rouge'un oğlu 15 aylık geç doğum, WB'nin biricik oğlu, Beyazsakal korsanlarının 2. kaptanı,Garp'ın manevi oğlu, Luffy ve Sabo'nun kardeşi, Shanks'ın kankası, Mera Mera no mi kullanıcısı.

Güneş tanrısı diye hitap ettiği muhtemelen Fisher Tiger bu arada. :D
 
Spoiler Analizim:

Meyvenin çalınması dolayısıyla sadece Who's Who cezalandırıldığı için bu görev Who's Who'ya verilen gizli bir görev olma ihtimalini çok güçlendiriyor.Eğer ki meyvenin korunma görevi diğer kişilere de verilseydi sadece Who's Who değil diğer kişilerde cezalandırılırdı.

Şimdi Who's Who bu gizli görevi bir başka CP-9 üyesine veya donanmadan başka bir kişiye haberdar etmediğini düşünürsek Shanks meyvenin Who's Who'da olduğunu nereden biliyor ki meyveyi Who's Who'dan çaldı?Yani Shanks rastgele Who's Who'ya saldırıp tesadüfi olarak meyveyi çalma ihtimali bence çok düşük.Bunun nedeni olarak şunu söyleyebilirim:

Who's Who gizli bir örgütün üyesi olması dolayısıyla korsanlarla savaşmaktan kaçınacak bir kişidir.Çünkü bu kişiler kimliklerini açık etmek istemez.Dahası meyve koruma görevi kendisine verildiği için ekstra korsanlarla karşılaşmak istemeyecektir.

Büyük bir ihtimal Shanks meyvenin Who's Who'da olduğunu vbiliyor ve Who's Who'nunda nerede olduğunu biliyordu.Çünkü bu kişiler nerede olduklarını belli etmemek için gerekli tüm önlemleri alırlar.

Tüm bunlar ışığında donanmanın üst rütbeli kişilerinden birisi Shanks'a haber uçurdu.Çünkü Shanks grand line gibi bir uçsuz bucaksız bir yerde ve Who's Who tüm gizlilikle ilgili önlemleri almışken tesadüfi olarak karşılaşma ihtimali benim için yok denecek kadar az.

Peki kim bu Shanks'a haber uçuran üst rütbeli kişi?Onu bilmiyorum işte.

İkinncisi ise Who's Who görev sırasındayken lastik meyvesini bulduğunu düşünüyorum.Çünkü bu meyveyi koruma görevi donanma karargahında verilseydi Who's Who meyveyi donanmada bırakırdı.Donanma karargahından daha güvenli bir yer yok çünkü.Meyveyi Who's Who bir görev sırasında buldu ve karargaha haberdar etti.Karargahta meyveyi koruma görevini Who's Who'ya görevdeyken vermiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık