Usoopa yem olacaklar bence onlar5 Numbers kaldı usta gözükmeyen. Onlar aynı anda çıkıp yeni bir kral haki tekniğiyle kan kusturulabilir Luffy ya da Zoro tarafından. Maksat şov olssun diye. Ya da Oda o beş numbers ı unuttu
Usoopa yem olacaklar bence onlar5 Numbers kaldı usta gözükmeyen. Onlar aynı anda çıkıp yeni bir kral haki tekniğiyle kan kusturulabilir Luffy ya da Zoro tarafından. Maksat şov olssun diye. Ya da Oda o beş numbers ı unuttu
İşte Luffy'nin adının geçmesi bile düşmanın iradesini kırmaya yetiyor ellam.Niye tam kararlılıkla dövüşmüyormuş ki ? Salak mıymış ?
Hikayenin sonunu biliyorsa öldürmeyeyim balığı diyor galiba
@Alpamis bu da mı konuşmalarda geçiyor
Taskete demeyen süiti hali brook ve franky den güçlüdür herhalde. Jinbei 20 yaş genç olsa onu da geçemezdi ama muhtemelen artık gelişimi baya yavaşlayacak. Zoro ve yamato'nun en az 2 lig altında zaten.
ya usopp en çok bir şeyler yapmasını beklediğim karakterdi nedenini bilmiyorum fakat usopp dresrosadakinden daha güçsüz şuan zaten adamın fiziksel gücü yok oda birde dahada korkaklaştırmışKimse Usopptan bahsetmiyor herif milletin yeteneğini övmekte herkesi arkasında bıraktı
Nedir muhabbet?Niye tam kararlılıkla dövüşmüyormuş ki ? Salak mıymış ?
Hikayenin sonunu biliyorsa öldürmeyeyim balığı diyor galiba
@Alpamis bu da mı konuşmalarda geçiyor
@Raiden, kendini vererek dövüşmüyor demişti sen de k haki çıktı dedin,Nedir muhabbet?
Sadece Zoro değil Jimbei de Luffy'den güçlüymüş
En alt sağ panel Jinbei görünmez zırh kullanıyor.
Jinbei'nin yaptıkları Luffy'nin Hyogoro ile eğitimde yaptıklarına benziyor yahu.
Jinbei gelirken yolda öğrenmiş. Oğlum sen hala nasıl konuşuyorsun ben anlamıyorum. Zoro'nun Enması olmasa Jinbei ciddiye bile almazmış Zoro'yu.Sadece Zoro değil Jimbei de Luffy'den güçlüymüş
K haki kullanmayı öğrendi de toparladı yavrucak xD