Bunlar canlı varlıklar, hatta Lola bir an görür gibi oluyor.Belki de o bölgeye yakın başka bir gökyüzü adası sakinidir diyecem ama bir şeye de benzemiyorlar ki arkadaş
Bunlar canlı varlıklar, hatta Lola bir an görür gibi oluyor.Belki de o bölgeye yakın başka bir gökyüzü adası sakinidir diyecem ama bir şeye de benzemiyorlar ki arkadaş
Niye?Çok şükür oje ve ruj süren karakterin fanı değiliz ?
O siluetler göründüğü kadarıyla çok çok büyük. Numbersdan en az birkaç bin kat büyük.O değilde aklıma ne geldi bak bu slüet muhabbetine, Florian üçgeninde ki slüetler Kaido nun, Moria yı yoketmesi için gönderdiği Numberslar olabilir, ama aptal oldukları için oraya girince kaybolmuşlar ve diğer gemileri avlamaya başlamışlar.
Büyük ihtimalle açıklanmayacak zaten, o kadar gizem varken. Bunu unutmuştur bile.Bunlar canlı varlıklar, hatta Lola bir an görür gibi oluyor.
Öylesine bu aşırı sonu gelmeyen gizemler ile dalga geçmek için yazdım, bir yere sonu bağlanmayan gizemler.O siluetler göründüğü kadarıyla çok çok büyük. Numbersdan en az birkaç bin kat büyük.
3 tane gördük belki onlarda Zunesha gibi fildir.Büyük ihtimalle açıklanmayacak zaten, o kadar gizem varken. Bunu unutmuştur bile.
Bana da sürekli kahkaha atıp duruyor, kendimden suphe etmeye basladim aksksjsjshsjsj@Monkey D Garp üç seferdir yazdığım şeylere kahkaha atıyorsun, son ikisinde neden attığını anlamadım bile. Niye atıyorsun?