Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan'dan @prokiritya 'ya kopyala yapıştır'ı için teşekkürler.

Kapakta Ulti ve Page One peluş dinozorlarla dolu bir odadalar. Oyuncaklar Canavar Korsanlarının şeytan meyvelerini temsil ediyor. (Ejderha, Pteranodon, BRachiosaurus, Mamut...) Ulti kitabını okumakta olan Page One'ın şapkasını kaldırıyor.

Bölüm "Zemin Kat" ile başlıyor. 300 Gifters ve Shinuchi Kaido'ya ihanet ediyor. Hamlet gibi Shinuchilewr Kaido'nun astlarına saldırıyor.

Kaido'nunn bazı adamları yaşananlara sebep olanın Tama'nın gücü olduğunu anladıkları için onun peşine düşüyor. Kaido'nun adamları tarafından neredeyse enselenmek üzere olan Nami ve Usopp(kollarında Tama ile) kaçmaya çalışıyor. DAifugou ortaya çıkıp onları bir güzel pataklıyor.

Speed de Tama'yı korumak için geliyor. Nami ve Tama Speed'i sürerken Usopp da onların peşinden koşup onu da Speed'in üstüne almaları için sızlanıyor. Gazelleman geliyor ve Tama'ya Komachiyo ile ilgileneceklerini söylüyor. Usopp Tama'nın gücünün ne kadar harika olduğunu zira normal şartlarda savaş meydanında arkadaşlar edinemeyeceğini söylüyor.

Zeus gözüküyor ve Nami'ye tekrar uşağı olup olamayacağını soruyor. Nami bir "ortağı" tercih edeceğini söylüyor ve bu Zeus'un moralini öyle bir yükseltiyor ki Kaido'nun adamlarına saldırarak yolu açıyor. Usopp, Nami'nin ne kadar harika bir yeteneği olduğu konusunda da iltifat ediyor.

Sahne CP-0'ya geçiyor. Gifters'lara ilave olarak onların bazı astları da Kaido'ya ihanet etmiş gibi gözüküyor. Böylelikle iki ordunun son durumu Kaido'nun tarafında 16000, samurayların tarafında 9000 olacak şekilde değişiyor.

CP-0'nun büyük üyesi kazanan tarafı umursamadığını söylüyor. Ancak Who's Who'nun öldüğünden emin olmaları gerektiğini söylüyorlar. CP-0'nun gülümseyen maskeli üyesi, Who's Who'nun sahip olduğu hükûmete dair gizli bilgilerin eski olduğunu, sızması hâlinde de Hükûmete bir zararı olmayacağını söylüyor. Ancak diğer CP-0 üyesi Hükûmetin bir mahkûmu hayatta bırakmalarının kötü bir örnek teşkil edeceğini söylüyor ve CP-0'nun gülümseyen maskeli üyesi konuşmayı bitiriyor.

CP-0'nun gülümseyen maskeli üyesi: Bakalım bundan canlı çıkabilecek mi? Ne de olsa rakibi Jinbei...

4. kata geçiyoruz. Who's Who ve Jinbei kapışıyor. Who's Who Geppou kullanarak havada adım atıyor. Jinbe Luffy'ye olan garezinin Luffy'nin lastik meyvesini yemesinden mi kaynaklandığını soruyor. Who's Who da meyveyi çalan kişi olan Shanks'a garezi olduğunu söylüyor. Ardından Jinbei'ye Gagan ile saldırıyor. Jinbei Silahlanma hakisiyle kendini savunsa da zarar görüyor. Who's Who konuşmaya devam ediyor. Hem lastik meyvesi hem de Shanks'ın şapkasına sahip olması sebebiyle Luffy'nin ölmesini istediğini söylüyor. Who's Who Jinbei'yi Gagan yağmuruna tutuyor. Jinbei bu yağmurdan kaçarken saldırıların tamamı üçüncü kata etki ediyor.

Who's Who Jinbei'ye saldırıdan kaçınmanın akıllıca olduğunu zira Silahlanma hakisinin bir işe yaramayacağını söylüyor. Ayrıca balıkadam olmasına rağmen Jinbei'nin karada hızlı hareket ettiğini söylüyor. Jinbei şöyle cevap veriyor: Ne kadar sıkıcı. Sene olmuş bilmemkaç hâlâ Balıkadam ırkçılığı yapıyorsun!!" :oleyo:

Who's Who Tekkai kullanıp Kibasen ile saldırıyor. Jinbei ise kollarına Silahlanma Hakisi kullanarak karşılık veriyor. Ancak Who's Who'nun saldırısı oldukça güçlü olduğu için Jinbei birkaç metre geriye gidiyor.

Jinbei yeni saldırısı olan Gyojin Juujutsu: Hikishio Ipponzeoi'yi kullanıp Who's Who'yu yere fırlatıyor. Who's Who'nun ağzı kanıyor. Jinbei Uchimizu kullansa da Who's Who Soru ile sütuna atlıyor.

Savaş duruyor zira Who's Who Jinbei'ye bir şey sormak istiyor. Who's Who hapse atılıp işkenceye maruz kaldığı günlerden birinde gardiyanın biri "Güneş Tanrısı Nika'ya" dua etmesi gerektiğini söylüyor. Rivayete göre Nika efsanevi bir savaşçıymış. İnsanların acılarını alıp onları gülümsetebiliyormuş ve bir gün dünyadaki tüm köleleri özgür bırakacakmış. Nika'nın siluetini görebiliyormuş.

Who's Who bir yandan saldırırken bir yandan da bir kez daha Jinbei'ye saldırıyor. Who's Who işkenceleri sırasında gerçek olup olmadığını bilmemesine rağmen biri tarafından kurtarılmak istediği için Nika'ya dua ettiğini söylüyor.

Jinbei Who's Who'ya neden bunlardan bahsettiğini soruyor. Who's Who "Güneş Korsanları"nın eskiden köle olduğunu, Balıkadamların da tarihlerinde kölelik olduğunu söylüyor. Bu yüzden de Jinbei'nin Nika hakkında bir şeyler bildiğini dile getiriyor.

Who's Who Jinbei'ye, Lucci'nin Luffy'ye yaptığı saldırı olan Shigan: Madara ile saldırıyor. Jinbei Silahlanma Hakisi ile tüm bedenini kaplayıp kendini savunsa da bedeni saldırının etkisiyle geri savruluyor. Who's Who'nun astları ona tezahürat yaparken Tobiroppo'nun eski bir Shichibukai'den bile güçlü olduğunu söylüyorlar.

Who's Who konuşmaya devam ediyor. Bir sonraki gün, ona Nika'dan bahseden gardiyanın kaybolduğunu söylüyor. Who's Who bir sonraki kaybolan kişinin kendisi olacağını bildiği için hapishaneden kaçıyor. Nika hakkında konuşması ve hatta ona dair bir şeyler bilmenin neden yasak olduğunu merak ediyor.

Jinbei Who's Who'nun sözlerine sinirleniyor. Birdenbire Who's Who'nun parmakları kırılıyor. Who's Who acı içinde bağırırken Jinbei her iki bileğini de tutup Hody Jones'un Balıkadam Adasında kullandığı saldırı olan Gyojin Karate: Ssohaku ile kırıyor. Who's Who Jinbei'nin yüzüne Rankyaku kullansa da Jinbei bununn üstesinden kolaylıkla geliyor.

Who's Who Gagan ile saldırsa da Jinbei aynı şekilde bedeniyle rahatlıkla karşı durabiliyor. Who's Who epeyce şaşırıp kaçmaya çalışsa da Jinbei kuyruğuna bastığı için düşüyor.

Jinbei: Bir başkasının geçmişi hakkında konuşmak istiyorsan yarım yamalak bir azimle gelmemelisin!

Gyojin Karate Ougi: Oni Gawa Sei Ken!!!!

Jinbei yumruğunu Who's Who'nun suratına geçiriyor ve onu yenmiş gibi gözüküyor. Tüm sütunlar Jinbei'nin saldırısıyla çöküyor.

Haftaya ara var.


Not: Atladığım bir şey varsa kusura bakmayın. Epeydir çeviri yapmıyordum. Hata varsa-ki vardır- affola.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık