Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

Kullanılan: 28 11.2%

• Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardiyan dediği Shiryu'dur belki, Magellan ile anlaşamamalarının nedeni Shiryu' nun hükümet karşıtı görüşleridir beki de.
Aslında bu benim de aklıma geldi. Zalimlik iddiasıyla atmışlardır içeri ve Teach'in tayfa da bir şekilde bu gizem unsurlarıyla bağlanması gerekiyor.

Ama Who'nun olayı epey eski gibi sanki. Ve Shiryu'nun kişiliği yok dedirtiyor. Ama yine de olabilir.

King'de fatihin hakisi yoksa bana big mom'in tayfasi daha guclu gorundu bu sayiyla. Jinbei perospero veya snacki bu kadar kolay tartaklayamaz.

Meydan dövüşü ile eşleşmeler farklı sonuç verir çünkü Kaido ve tayfası Big Mom'a kıyasla daha fazla alan hasarı vurabiliyor. Teke tekte Katakuri King'i tutabilirse Big Mom tarafının üstün geleceğini düşünüyorum.

Cracker'ın da sol kollar için de en güçlüsü olduğunu düşünüyorum. Sonsuz sayıda üretebildiği bisküvilerin her biri için en az okkalı bir Gear 4 vuruşu gerekiyor.

Silahlanması da çok güçlü, Rayleigh'ten sayısız sopa yiyen Luffy kılıcı için hissettiğim en sert şey gibi bir şey demişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık