Belki hepsi birbiriyle bağlantılıdır?Aslında halihazırda hikayede gizemli olan o kadar nokta var ki. Bir tarafından hikaye uydurup formata sokmaya çalışması o kadar irrite ediyor ki...
Bence de öyle, ki durum büyük ihtimalle şöyle çıkacak; bu Nika, Fisher Tiger ama hükümet olayı ört bas etmeye çalışmış ve böyle kulaktan duyma hikaye ortaya çıkmış. Hükümet ajanının bunu öldürmemiz lazım derken bir diğerinin gerek yok eski bir hikaye demesinin sebebi de Fısher Tıher ın ölmüş olması.Bu güneş tanrısının Tiger olduğu kanıtlanmış bu bölümle birlikte. Neden bu kadar gizem konusu oldu ki ?
Söküp o dişlerini iki tane bıçak yapardım ben olsam.Kılıcı ne kadar seversen sev her erkek adamın şu kavrayış ve atıştan zevk alması gerekiyor bence
![]()
Bahsedilen kişinin Fisher Tiger olduğunu sanmıyorum. Who's-Who'nun hapse girmesi ile Fisher Tiger'ın köleleri serbest bırakması arasında birkaç yıl var. Hikayede antik zamanlardan falan bahsediliyor.Bence de öyle, ki durum büyük ihtimalle şöyle çıkacak; bu Nika, Fisher Tiger ama hükümet olayı ört bas etmeye çalışmış ve böyle kulaktan duyma hikaye ortaya çıkmış. Hükümet ajanının bunu öldürmemiz lazım derken bir diğerinin gerek yok eski bir hikaye demesinin sebebi de Fısher Tıher ın ölmüş olması.
Jimbe nin kızmasına gelecek olursak hem köle ırkçılığı yapması birde kendisini kurtaracak olan Nika nın aslında Balık adam olması ve Who is Who nun hikayeyi yarım yamalak bilmesi eğer hikayenin aslını bilse Köleleri kurtaran kişinin balık adam olduğunu bilecek ve bundan yola çıkarak ya aklı başına gelip artık balık adam ırkçılığı yamayacak ya da gene kendi bildiğini okumaya devam edecek.
Belli olmaz oda belki çok uğraşmak istemez bir kulp uydurur, Misal Fisher Tiger kutsallara saldırdığında kutsallar korkup o geldi gibisinden olayı antikleştirebilir. Kaido nun Joy boy olarak bildiği kişiyi kutsallar Nika olarak biliyor olabilir. Antik zamandan kalma bir ünvan olduğu için bu ünvanı o an gördükleri Fısher Tıger a uygun görmüşlerdir.Bahsedilen kişinin Fisher Tiger olduğunu sanmıyorum. Who's-Who'nun hapse girmesi ile Fisher Tiger'ın köleleri serbest bırakması arasında birkaç yıl var. Hikayede antik zamanlardan falan bahsediliyor.
İçten patlamasız versiyonunu kullanıyor bence.Parmak nasıl kırıldı bir anda? Jinbei ileri seviye görünmez haki mi kullanıyor luffy gibi.