Şuna bak 25 sayfa yorum rezillik
luffy kaido vs olacaktı şimdi 500 olurdu xD

Kaku, Jyabura fazla, Kalifa'dan bile tek yer hatta. (!)Whos who Lucci seviyesiymiş diyenler başka manga okuyor heralde, Jyaburayla Kakuyu bile yenemez o.
İksirle Zoro iyileşip yenecek bu Kingi. Elbet Zoroya vuracak ve Zoro iki katı hasar almasına rağmen King onu indiremedi diye iyice gömeceğiz.Yav King'i daha tam görmedik diye diye 93 bölümdür mangada olan adamın tasvirini ve girdiği icraatleri görmezden mi geleceğiz.King şu ana kadar kendisinden beklenen icraatleri yapamadı.Sağ kol havasını da veremedi.Kandırmayalım daha kendimizi.Zoro'yla dövüşürse bile bu durumu üzerinden atamayacak.
Çöp denizcilerden bile kaçtılar. Hükümete kafa tutmadılar. Raftel'i bulma, KK olma gibi bir amaç da gütmedi WB. Yonkouların arasında en kendi halinde olanı denebilir. Bundan bahsediyorum. Oden olmasa ses getiren olayları olmazdı. WB'nin Rocks Korsanlarında yaptıklarından bahsetmiyorum tabi.Dünyadaki en ses getiren olaylara girdi o wb tayfası.Aktifler gayet.Aktiflik ayrı bir şey sivil katliam,ada basma ayrı bir şey.Kaido tarafında muhtemelen hepsi var.
Wano'da Lucci yok.Ok Lucci'yi göstermiyor mu? Diğer adamda olsa zaten aynı baloncuk içinde cümle devam ederdi diye düşünüyorum.
Emeklilik la o. WBnin son dövüşü sadece bir dövüşe girmişler, aktiflik diyonDünyadaki en ses getiren olaylara girdi o wb tayfası.Aktifler gayet.Aktiflik ayrı bir şey sivil katliam,ada basma ayrı bir şey.Kaido tarafında muhtemelen hepsi var.
Jinbe'den güçlü olmasa da güçlü bir müttefik olur. Bu arc tarafların sayılarının karşılaştırılmasıyla geçiyor sürekli. CP0 üzerinden bize iletiliyor ve sayının önemi çok vurgulanıyor. Bu saatten sonra dışarıdan birileri gelecek gibi durmuyor. Bu dengenin sağlanması için yeniden taraf değiştirme görmemiz gerekiyor.Jinbei'yi bile alamıyor, taraf değiştirse de bir şey katmaz.