Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018: Jinbe, Who's-Who'ya Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 150 59.8%
  • Fena Değil

    Kullanılan: 73 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vs. bölümleri zaten zorunlu olarak çizilecekti. Gayet de güzel çizilmiş dövüş. Arada ekstra gizem yaratmasa ve CP0'nun oyununa yer vermese gayet tatlı bir bölüm olacakmış.

Versus hakkında görüşüm bittiği yönünde. Jimbei söyleyeceğini söyledi, yeni teknik çaktı ve son sayfada bence Who's Who temize havale oldu. Arc sonuna kadar kalkmaz diye düşünüyorum (İnşallah).

Diğer dövüşlerden umudum ise bu iki bölümdeki gibi olmaması yönünde. Jimbei vs. Who's Who iki bölüme ayrıldı, birinci de gelişme ikinci de sonuç gibi. Umarım Black Maria ve gergedan herif 6-7 sayfa ile tamamlanır. Gerçi Neko'nun Jack'e iyi bir küskü vermesi, ayrıca Sanji'nin de Queen'i bir iki bölüm dövmesinde sakınca görmüyorum.

Yalnız şu bir gerçek gibi: Marco'nun ödülünün Queen civarında ve muhtemelen King'den düşük olması gösteriyor ki karakterler arasında ödül farkının sadece güçle alakası olmadığı yönünde. Pozitif ya da negatif itibar, canilik gibi faktörler ciddi etkili. Marco King ve Queen'i tutarken onlardan üstün olduğunu açıkça koydu. Bu dediğim gibi çıkacaksa, Sanji'nin Queen'i dövmesinde bir engel yok bence. Queen şişirilmiş bir ödül, Sanji ise azınsanmış bir ödüle sahip muhtemelen.

Buradan Kata'ya da selam çakalım. Kata içi dolu bir, 1 milyarlık adammış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık