Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gifterzlerinin bile haki bildiği kaidonun karşısına 9 tayfa üyesi ile çıkan ( bu 9 kişiden 5i haki ile alakasız kişiler) cesur yürekli kaptan sana önceki tanrının kullandığı meyveyi bile verseler yinede helalin var.
 
Ben bu işte bir gariplik seziyorum. Kaidou ölecek yani. Meyvesini birisi alması lazım. Birde Luffy Wanodan sonra sıçrama yapacak haliyle Karasakalin onu geçmesi lazım. Karasakal çok mantıklı duruyor ejder meyvesi için o yüzden. Whoda tek olasılık
Meyvesini birisinin almasına gerek yok zaten bi tane yapay var momoda tıpkısının aynısı.Kaidodan almaktansa giderler momodan alırlar daha kolay.Tabi bu üretilen meyvelerin alınma yads yeniden ortaya çıkma özelliği varsa geçerli.Hem karasakal denizcilerin elinde olan veya peşinde olduğu şey için harekete geçmişti en son.Bu senaryo artık saçma gibi duruyor biraz.
 
Son düzenleme:
Shounen bu hacoli, serideki her şey normal yani, şu olursa bu olursa bırakırım seriyi demeyin pilis :(

Seçilmiş kişi, esas oğlan...her şey onda çıkacak, her şeyi o bulacak.

En kral meyve de onda olabilir, her şeyin sesinini duyduğu gibi.
 
Eğer karanlık meyvesi de kutsal meyveyse Roger ve Garp cidden 2v1 atmış olabilir, ancak öyle yenmiştir. Kutsal meyve ile sadece başka bir kutsal meyve kullanıcısı baş ediyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık