Büyüktür işaretlerinden biri suit diğeri de hibrit içindi. Başka bir büyüktür işareti sebebi yok ama.Bitane > eksik koymuşsun
Büyüktür işaretlerinden biri suit diğeri de hibrit içindi. Başka bir büyüktür işareti sebebi yok ama.Bitane > eksik koymuşsun
Diğeri de Sanji'nin karizması için.Büyüktür işaretlerinden biri suit diğeri de hibrit içindi. Başka bir büyüktür işareti sebebi yok ama.
Rob Lucci - Zoan - KaplanE o zaman Yamato yine bir çeşit kaplan da çıkabilir.
Lucci Leopar.Rob Lucci - Zoan - Kaplan
Who's Who - Antik Zoan - Antik Kaplan
Yamato - Mistik Zoan - Mistik Kaplan
Seninle tanışmak istiyorum yiğidimAlın size aneliz gibi aneliz. Bu queen big moma karşı bile hibrit moda dönmemişti, suitsiz sanjiye bir tekmikten hemen sonra döndü. Sanji >> koca ana
Meyvesini birisinin almasına gerek yok zaten bi tane yapay var momoda tıpkısının aynısı.Kaidodan almaktansa giderler momodan alırlar daha kolay.Tabi bu üretilen meyvelerin alınma yads yeniden ortaya çıkma özelliği varsa geçerli.Hem karasakal denizcilerin elinde olan veya peşinde olduğu şey için harekete geçmişti en son.Bu senaryo artık saçma gibi duruyor biraz.Ben bu işte bir gariplik seziyorum. Kaidou ölecek yani. Meyvesini birisi alması lazım. Birde Luffy Wanodan sonra sıçrama yapacak haliyle Karasakalin onu geçmesi lazım. Karasakal çok mantıklı duruyor ejder meyvesi için o yüzden. Whoda tek olasılık