Yamatodan beklediğimiz meyve Whosdan çıktı
Who is Who muhtemelen Lucci zamanından bile önce CP9'daymış. Power-up almış olabilir, veya CP9 lideri olarak Lucci'den sağlam olabilir. Kesin bir yorum yapılamaz bence.Lucci vs Luffy oldu Who vs jimbe oluyor gerisini yazmıyorum.
Çıkar paşam çıkar niye çıkmasın.@RedTeroR Luffy'nin meyve efsane çıktı?
Kesin yorum zaten yapılamaz. Ama Komutan değil Oven, Daifuku lvl'ı bile görmeyenler var 2 yıl önceki en güçlü çarları. Ben dedim Rob Lucciyi, tek yesin diye tekrar seriye dahil etmedi gayet güçlü döneceği açık.Who is Who muhtemelen Lucci zamanından bile önce CP9'daymış. Power-up almış olabilir, veya CP9 lideri olarak Lucci'den sağlam olabilir. Kesin bir yorum yapılamaz bence.
Beyaz kaplan çıkarsa daha iyi mistik olduğu için.Yamatodan beklediğimiz meyve Whosdan çıktı
12 yıl önce bir meyve hatası yapmış Who. Luffy meyveyi yediğinde kaç yıl önceydi gidin bakın. Ope Ope gibi değerliymiş meyve Who reis hapis yatmış.Çıkar paşam çıkar niye çıkmasın.
Ben ona itiraz etmiyorum bu arada, orası karışmasın. Lucci iki sene sonra gelip Oven'den tek yerse komik olur.Kesin yorum zaten yapılamaz. Ama Komutan değil Oven, Daifuku lvl'ı bile görmeyenler var 2 yıl önceki en güçlü çarları. Ben dedim Rob Lucciyi, tek yesin diye tekrar seriye dahil etmedi gayet güçlü döneceği açık.
Dünya hükümeti en değerli meyve Lastik meyvesiydi kaybettiniz.12 yıl önce bir meyve hatası yapmış Who. Luffy meyveyi yediğinde kaç yıl önceydi gidin bakın. Ope Ope gibi değerliymiş meyve Who reis hapis yatmış.