Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bağlantılı derken adamlarla görüşme yaptıya eğer ellerindeki önemli bir şeyi çaldıysa neden görüşsünler manasında dedim.
10000 yıl kan davası güdülecek kadar önemli bir şey değil demek ki. Shanks bir korsan. İlla denizcilerle çeşitli boyutlarda çatışmışlığı vardır. Ama Shanks iyi bir korsan. İnsanlara zarar veren birisi değil. Hükümetin Shanks'e güvenmesi normal. Altında bir şey aramamak gerek.
 
Who' nun bahsettiği meyve, Bonney' nin meyvesi.
Jinbei Shichibukai olduğu için nasıl Who' yu tanıyorsa, Teach de shichi zamanlarında meraklı ve kurnaz bir arkadaş olduğu için Who' nun bu hikayesini öğrenmiştir. Bu sebeple Bonney' nin değerli olduğunu bildiği için tutsak olarak tutup denizcilerden para istemiştir. Akainu' nun bizzat gitmesi de hükümetin meyveye ne kadar değer verdiğini açıklar vaziyette.
Bonney' nin sonsuz gençlik veren meyvesi.
 
Belki de Shanks lastik meyvesini Roger'ın oğlu Ace'e vermek için kuytu yerdeki o adada yıllarca kalmıştır. Ace'in orada olduğunu biliyordur.
 
O zaman tutuyor sayılır 38 yaşında who, 12 değil 13 sene öncesi oluyor. Lütfü 8 yaşında yedi meyveyi. Bundan tam 12 sene öncesine geliyor.

Hangi meyve bilinmez ama ikisinden biri. :D
Law'da 1 yıl fazlalık var. 12 yıl önce kaybolmuş ya 26 yaşında 13 yıl geçiyor aradan. Bir meyve 1 sene içinde Who tarafından alınıp o da Barrels korsanlarına kaptırıyorsa 1 yılı böyle doldurarak olabilir. Ama kuvvetle muhtemel Luffy.
Luffy 7 yaşında yemiş. Şuan 19 yaşında, 12 yıl tam tutuyor. Redon'un 1. bölüme bakın denilmesinden oklar gomu gomuyu gösteriyor. Farklı bir şey çıkar mı o da bilinmez. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık