Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen Zoro'nun rakibi olsa böyle hibrit form yapar mıydın Oda ? Bu millete bi cevap borçlusun.
Ne yapacağına karar verememiş kuyruğu bu spidermanın proffesörü olsun demiş , eline de bi kılıç verem demiş , gıdığı olsun şişko olsun biraz da çirkin olsun demiş.
Yazıklar olsun yapacağın işe
Adamın en başından sayborg olduğu belliydi la tüm omurgası metalden işte. Böyle bir şey çıkacağı belliydi. Kid tek atar buna manyetizmayla.
 
Gomu Gomu meyvesi yüzünden Who's Who işinden olup, hapis yattı. Gene Gomo Gomu meyvesi yüzünden İmpel Down'dan kaçma fırsatı edinip korsan olmak zorunda kaldı. Şimdi gene Gomu Gomu meyvesi yüzünden bulunduğu Yonkou tayfası yenilip dağılacak. Adamın bitmeyen çilesi Gomu Gomu No Mi.
Eğer ki ortaya değer katacak bir durum çıkmazsa önceki kullanıcının potansiyelini meyveyi başkası yerse taşıyabilir korkusuyla bu şekilde hareket etmiş olabilirler. Roger'ın kanını Ace taşıyor diye ondan çekinmeleri gibi. ?

Olan Who'ya oldu. O kinlenmesin de kim kinlensin. :D
 

Üye silindi 7459

Queen: If you can't win...!! Knowing won't do you any good!!!
Sanji: Chopper, will you be alright on your end?
Sanji burada ülkemizde çok hoş bir tabir olan "umru dışı , umrunda olmayan" anlamına gelen kelime bütününü kullanmış gibi olmuş. Kazanacağını bildiği için cevap bile vermiyor yiğidim.
Forumda bu kelime bütününden bahsedemiyorum ama Sanji cidden çok kral çarsın.
Allah korusun şu an manga x kişilerin elinde olsaydı Perosperoyu yenmek için çok güçlü bir power-up alması gerekirdi ama şükürler olsun x kişileri sadece okuyucu. dfşsalkjfsşa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık