Milyon tane dinozor, bir tane de terozor var tayfada.Sanmam.Çünkü bir tayfada birbirinin aynı türdeş iki meyve yedirmez bizim Oda.
Canavar Korsanları komple dinozor ama. : )Sanmam.Çünkü bir tayfada birbirinin aynı türdeş iki meyve yedirmez bizim Oda.
Suan Ni ne alaka? Yani çıkabilir de Oda daha çok bu dört muhafız üzerinden gider.Çin mitolojisi, Suan ni görünüşü şu şekilde ;
Aynı zaman da kendisi Çinin kral ejderhasının 9 oğlundan birisi
ben joyboy demedim. su boy vermiyor dedim ehehehehhehe Odaçi wizah'ı.....Joy Boy silüeti belirir, o meyva bu meyvaydı diye.
Biz bitmişiz.....Gözlerim doldu kör dediğim için değil beni üzdüğün için mi üzüldün
Bence Kaido daha iyi Who'dan, Who iğrenç duruyor.
Bu çocuğun potansiyeli bu kadarmış dostum.
Ama canını sıkma o meyve, o meyve değildir
Yamatonun kaplan olacağı yüzde 90 gibi bir şey, eski bir yazımda Luffy nin 2 yıl antrenman yaptığı hayvanlardan sadece kaplan ile alakalı bir isim kullanmadığını bunu da gear 5 veya Gear 4 de kullanacağını düşünüyordum. Üzerine çokça tartışma yapıldı. Hem Luffy de kaplanı kullanıp hem de Yamato yu Kaplan yapmaz. Muhtemelen biraz yukarı yazdığım gibi "Suan ni" adlı mitolojik çin aslanı olabilir. Çünkü kendisi aynı zaman da Kral ejderhanın 9 oğlundan birisi.Orasını bilemem.Ancak bir Marco gibi dayanıklılık kazanabileceği bir meyveye sahip olabilir Yamato
Dragonite isimli adam kolpacının teki ya.Anlamadım bunun ilk bölüm ile ne alakası var? O meyve Luffy'nin meyvesi mi?
Kaplanı Luffy de kullanacakSuan Ni ne alaka? Yani çıkabilir de Oda daha çok bu dört muhafız üzerinden gider.
[Analiz] - One Piece - Kaplan ve Ejderha Sembolleri
Kaplan ve ejderha genelikle uzak doğu mitlerinde bilinirken, daha çok denge sembolü olarak kullanılır. Bu iki karşıt enerjiyi yin ve yang anlayışına benzetebiliriz. Ejderha enerjisi daha çok İmparatorla aittir. Kaplan uzun zamandır güç olarak tutulan şeyi sezerek meydan okur. Bu zıtlık ile...www.korsanfan.com
Luccininki kaplan değil ki onun ki leopar aynı familyadan olabilirler ama türleri farklı iki hayvan.Örneğin Who's Who'nun meyvesi ile Rob Lucci'nin meyveleri aynı hayvan(her ikiside kaplan)
Ciddin la, bu muydu ?Ya senin kasacağın gizeme tüküreyim. bu muydu yani.....