Sen de lütfenReis lütfen senaryo yazma. dasdas
Sen de lütfenReis lütfen senaryo yazma. dasdas
Bir şeyi yoksa ne olacak, gitsin alsın, elinden tutan mı var halla halla xDAdamda Joy Boy var, Luffy dediğimiz kişi Joy Boy'muş, hala bir şeyi yok diyorlar. sadas Naruto ve Bleach'te bile böylesi yoktu.
Çıkıyor ama yazınca. hehehSen de lütfen
Arc başı Luffy eline kılıç alır. Ohhh, yamate Luffy-kun Kaido'yu mu keseceksin kyahhhh...Bir şeyi yoksa ne olacak, gitsin alsın, elinden tutan mı var halla halla xD
Bu nasıl bir mantık? O zaman Zoro kılıç ustası olmasa bunları yapabilir miydi? Kuina ölmese bunları yapabilir miydi? Mihawk eğitmese bunları yapabilir miydi?Joy Boy olmasa yapabilir miydi?
Haki emcükleyen muşta vardı da Luffy mi almadı?Bir şeyi yoksa ne olacak, gitsin alsın, elinden tutan mı var halla halla xD
Zoro yine Zoro olacaktı. Fakat fıtratında Joy Boy yoksa, nasıl Joy Boy'un yapabildiklerini yapmasını bekliyorsun?Bu nasıl bir mantık? O zaman Zoro kılıç ustası olmasa bunları yapabilir miydi? Kuina ölmese bunları yapabilir miydi? Mihawk eğitmese bunları yapabilir miydi?
Luffy de yine Luffy. Onu Joy Boy yapan özgün iradesi, reenkarnasyon değil.Zoro yine Zoro olacaktı. Fakat fıtratında Joy Boy yoksa, nasıl Joy Boy'un yapabildiklerini yapmasını bekliyorsun?
Olmaz. Zoro King'i tek almalı. Yoksa beni kesmez.Zoro vs King dövüşü hakkında artık fikrim değişti. Bence Zoro vs King olmalı. Ne kadar çatıda mükemmel başarımlar gösterse de birini indirmesini istiyorum. Hem Zoro'ya rakip olacak kişi de Zoro kadar ağır biri olmalı.
Bunlar da: King ve Queen. Queen'i Sanji aldı. King ise de Marco tarafından bayağı hırpalanacaktır ve Zoro seviyesine inecektir ya da Denjiro veya Drake'in katılımı ile King'e ortak dalarlar. Ki ikinci seçenek olursa ben vallaha heyecandan kalbim kaldırmaz.
@Densetsu no Samurai sence ikinci seçenek olsa daha iyi olmaz mı ?