Hayaller Oden hayatlar GatzGatz yılların getirdiği deneyimler ile sahalarda iken Momo daha yeni yetme bir anonsçu. Elbette Gatz etkisi yaratamadı ama ben o potansiyeli gördüm. Azim ve inat ile çalışır ve çabalarsa bir işe yarayabilir.
Hayaller Oden hayatlar GatzGatz yılların getirdiği deneyimler ile sahalarda iken Momo daha yeni yetme bir anonsçu. Elbette Gatz etkisi yaratamadı ama ben o potansiyeli gördüm. Azim ve inat ile çalışır ve çabalarsa bir işe yarayabilir.
Yok, yapmadım bu sayı için.@Solid Snake Bu bölüm sayının teknik analizini yaptın mı? Ben göremedim de belki kaçırmışımdır.
Gatz sadece bir anonsçu değildir.Manevi destekte verir.Tribünleri coşturduktan sonra genki dama yapar gibi bütün iyi enerjileri insanlardan toplar ve hedefine yollar.Daha sonra bu gücün aktifleşmesi için de sırtlanıp kucağına alır.Her arca bir Gatz lazım.Yoksa bu seri iflah olmaz.Momo’nun bir Gatz olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor...Gatz yılların getirdiği deneyimler ile sahalarda iken Momo daha yeni yetme bir anonsçu. Elbette Gatz etkisi yaratamadı ama ben o potansiyeli gördüm. Azim ve inat ile çalışır ve çabalarsa bir işe yarayabilir.
Gatz'ı övdüğünü duyan Doffy. :dd.dGatz sadece bir anonsçu değildir.Manevi destekte verir.Tribünleri coşturduktan sonra genki dama yapar gibi bütün iyi enerjileri insanlardan toplar ve hedefine yollar.Daha sonra bu gücün aktifleşmesi için de sırtlanıp kucağına alır.Her arca bir Gatz lazım.Yoksa bu seri iflah olmaz.Momo’nun bir Gatz olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor...
xD Olanı söylüyorum yaptıkları basit değil.Bunları geç yaptığı şov ve verdiği gazla zaman da kazandırmıştır.Gatz'ı övdüğünü duyan Doffy. :dd.d
Ölmez hatta Kaido'yu yenmiş Luffy'den önce ayağa kalkar.Kinemon ölür mü artık ?
xD Olanı söylüyorum yaptıkları basit değil.Bunları geç yaptığı şov ve verdiği gazla zaman da kazandırmıştır.