Adamlıkla.Ooo sen Big Mom'ın karşısında Kid'in hala nasıl durduğunu sanıyorsun Adamın en büyük başarısı bir tane komutan yaralamak iken nasıl oldu da böyle durabiliyor karşısında Big Mom'ın
Adamlıkla.Ooo sen Big Mom'ın karşısında Kid'in hala nasıl durduğunu sanıyorsun Adamın en büyük başarısı bir tane komutan yaralamak iken nasıl oldu da böyle durabiliyor karşısında Big Mom'ın
Birde bıçaklanmış bu bölüm. Ee artık öl. 9 canının 9u bitmiş olmalı.Bazen şu seriyi okuyarak aklıma hakaret ettiğimi düşünüyorum. Ulan Kinemon nasıl kalkabilir, geri zekalı mısın? Punk Hazard'da Law'dan tek yiyen, olabildiğince dandik bir karakter için bütün güç dengesini neden mahvediyorsun? Seriyi bıraktıktan sonra tekrar başlamamalıydım.
Aynen aynen işte dedim ya hiç bir güç dengesinin olmadığı yerde mesela en son dövüşünde Dof'a çöp olan Law'ın bile neler yaptığı belli onun için yok power up vermedi falan geçiniz Kinemon bile Kaido'yu Allah gibi tanklıyor ve bayılmıyor hatta ve hatta savaşıyor.Adamlıkla.
Boş işler bunlar. Kinemon bayılmamış bile. En azılı Luffy düşmanı Oda'dır.Law vermis yanına, hala Kid gölgeleme derdinde. Seninki telapati bile açmış ya ne düşmanlığından bahsediyorsun?
Kaidounun o sırada balyoz tam eline oturmamışBazen şu seriyi okuyarak aklıma hakaret ettiğimi düşünüyorum. Ulan Kinemon nasıl kalkabilir, geri zekalı mısın? Punk Hazard'da Law'dan tek yiyen, olabildiğince dandik bir karakter için bütün güç dengesini neden mahvediyorsun? Seriyi bıraktıktan sonra tekrar başlamamalıydım.
Kafasının falan kopması lazım, bu seride başka türlü kimse ölmüyor.Birde bıçaklanmış bu bölüm. Ee artık öl. 9 canının 9u bitmiş olmalı.
Kaido'nun normalde üfleyerek bile dokuz kının beşini öldürebilmesi lazım.Kaidounun o sırada balyoz tam eline oturmamış
Zoro fanı ol hayatını yaşaİnşallah siteye sağlı sollu girebileceğim paneller gelir ileride. İnşallah.