Abi lütfen şaka olsun...
Luffy sever biri olarak bu utancı nasıl atlatacağımı bulmaya çalışıyorum :/Yüzmeyi biliyorlarmış çok şaşırdım.
Law'ın tayfası bir işe yaramış vay bee.
Oden kötü durumdaydı o yüzden kafasına yiyince bayıldı gibi bir olay da söylenemez. Zira Kinemon da hali hazırda bir kere net yenildi balyoz darbesi yedi. Ama burada çok epik bir çizimle kafasına hakinin balyozdan şelale gibi aktığı (dönerden yağın akması gibi) atağı yiyor. Üstüne karından bıçaklanmış. Herif hala bilinçli üstüne savaşmaya çalışıyormuş..Kinemon Kaidodan net atak yiyor ölmeyi bırak bayılmıyor bile. Luffy Kaido'dan atak yiyor bayılıyor, şaftı kayıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş?
20 yıl önceki Oden Kaido'nun tek vuruşuna bayılıyordu. 20 sene önce ki güçleriyle 20 sene sonraya giden Kinemon Kaido ile savaşıp, sonra balyozu kafasına yiyip bana mısın demiyor.
Kinemon>Oden mi aga nedir bu saçmalık biri bana izah etsin.
Bu mangaka cidden satışları arttırmak için saçmalamaya başladı iyice. Lanet olsun böyle seriye tüm mantıksızlığıyla kendinden nefret ettirmeye başladı.Oden kötü durumdaydı o yüzden kafasına yiyince bayıldı gibi bir olay da söylenemez. Zira Kinemon da hali hazırda bir kere net yenildi balyoz darbesi yedi. Ama burada çok epik bir çizimle kafasına hakinin balyozdan şelale gibi aktığı (dönerden yağın akması gibi) atağı yiyor. Üstüne karından bıçaklanmış. Herif hala bilinçli üstüne savaşmaya çalışıyormuş..
İşin kötüsü daha önce de olduğu gibi son bayılışta da Luffy darbeden değil de kendi tekniğinden düşmüş olabilir be!Kinemon Kaidodan net atak yiyor ölmeyi bırak bayılmıyor bile. Luffy Kaido'dan atak yiyor bayılıyor, şaftı kayıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş?
20 yıl önceki Oden Kaido'nun tek vuruşuna bayılıyordu. 20 sene önce ki güçleriyle 20 sene sonraya giden Kinemon Kaido ile savaşıp, sonra balyozu kafasına yiyip bana mısın demiyor.
Kinemon>Oden mi aga nedir bu saçmalık biri bana izah etsin.
Satışları baya düşmüş. Herhalde yetmedi daha da düşürmek istiyor.Bu mangaka cidden satışları arttırmak için saçmalamaya başladı iyice. Lanet olsun böyle seriye tüm mantıksızlığıyla kendinden nefret ettirmeye başladı.