Ya Alpa gene yanlış okumuşsun
Biliyorum zaten ama işte zincir önemli bir detay Doffy sama hazretleri de çok zincir kırdı xd
Göklerde Kartal gibiyim artık onun lakabı
Ya Alpa gene yanlış okumuşsun
Biliyorum zaten ama işte zincir önemli bir detay Doffy sama hazretleri de çok zincir kırdı xd
Göklerde Kartal gibiyim artık onun lakabı
Niye olamaz mı? 'Big reveal' denmiş. Efsane biri çıkar herhalde.Yok Joy-boy.
Toei bunu koysun arkaya çok dram yaratır. Zaten Zori ve Sanji sahnesine Can Kan - Yaranamadım şarkısını koysa izlenme rekorları kırar xd
Lucci genç ama o gelirse yine efsane olay olur. Adada CP dolu.Niye olamaz mı? 'Big reveal' denmiş. Efsane biri çıkar herhalde.
Aslında Wano'da işlerin bayağı karışacağını düşünenlerdenim.Klasik one piece arcları gibi bitmeyecek sonu.Enteresan olaylar yaşanacak.Niye olamaz mı? 'Big reveal' denmiş. Efsane biri çıkar herhalde.
Zoro vs King banko.Allah Allah spoiler gelmiş yav nereye kaybolmuşum ben ?
Sanji vs. Queen mi ? İki çapsızın uzunca zamandır beklenen karşılaşması. Çok mutlu oldum. Bu olay Zoro vs. King'i habercisi olabilir mi ? Ay olsun çünkü
Kaido için de 15 kişiye saldırdım olsunToei bunu koysun arkaya çok dram yaratır. Zaten Zori ve Sanji sahnesine Can Kan - Yaranamadım şarkısını koysa izlenme rekorları kırar xd
Artık Jinbei ve kınlar ölmezse rezalet olacak, koca arcda kimse ölmedi, dayak manyağı oldular hele Page o ölseydi bariAslında Wano'da işlerin bayağı karışacağını düşünenlerdenim.Klasik one piece arcları gibi bitmeyecek sonu.Enteresan olaylar yaşanacak.
Bekleyelim görelim.
Yok olmaz yahu. Gözüm çok daha yükseklerde. Bizi çarpacak biri lazım. Rayleigh'nin girişi gibi bir giriş bekliyorum.Lucci genç ama o gelirse yine efsane olay olur. Adada CP dolu.