Güneş korsanları veya Lawın tayfası olsa Momo öyle tepki vermezdi bence. Deniz kralları ya da zunesha gibi bir şey bence.Toki de meyve kullanıcısı denizdeki luffy'i kurtaramaz. Güneş korsanları ya da law'ın tayfasıdır muhtemelen kurtaranlar.
Bu hayali tayfada bizim tayfanın hepsi var.Luffy
Zoro
Sanji
Yamato
Smoker(?)
Jimbei
Chopper
Franky
Robin
Brook
Kinemon(?)
Namı
Usoop
Alın size taş gibi kk tayfasi
Sıralamada yaptım size gönlünüz olsun
Evet sadece 3 tane temiz ekleme yaptım.Bu hayali tayfada bizim tayfanın hepsi var.
Biliyorsun Sanji savaşırken ellerini kullanmaz. Belki Zoro'yu ayağına bağlasa olur ama.Sanji Zoroyu kılıç olarak kullansa ya.
Finale doğru şu dörtlüyü büyük bir sayfada tanıtım yapılırken görür müyüz beeCommanders:
Zoro
Sanji
Yamato
Jimbei
Deniz krallarının geleceğini sanmıyorum. Shirahoshi'yi en son reveriede gördük. Wano da dışarıya kapalı bir yer muhtemelen haberi bile yoktur olan olaylardan. Zunesha da verilen emirin dışına çıkamıyor gibi kendi başına karar verip gelmez. (Momo emir vermediyse tabi)Güneş korsanları veya Lawın tayfası olsa Momo öyle tepki vermezdi bence. Deniz kralları ya da zunesha gibi bir şey bence.
SH korsanları vs BB korsanlarıFinale doğru şu dörtlüyü büyük bir sayfada tanıtım yapılırken görür müyüz bee