Öyle zaten. Vergo'ya bacak veren Sanji, Queen'i nasıl yensin?Chopper'ın abisinin de dayak yiyecek olması...
Öyle zaten. Vergo'ya bacak veren Sanji, Queen'i nasıl yensin?Chopper'ın abisinin de dayak yiyecek olması...
Oda bakınıyor işte "Acaba bu kez Sanjiyi kim dövsün" diye... 1-2 bölüm Queen tokatlar sonra biraz perospero...Öyle zaten. Vergo'ya bacak veren Sanji, Queen'i nasıl yensin?
Zoro da Dressrossa'dan beri sadece Pica ile dövüştü. Dof karşısında varlık gösteremeyen (ya da zar zor gösteren) Law şuanda Kid ile beraber Big mom ile savaşıyor. Yani Oda'nın bu tür meseleleri elinde kağıt kalem hesapladığını sanmıyorum. @Solid Snake 'in de dediği gibi Luffy güçlendikçe hepsi güçlenmiş sayılıyor.Öyle zaten. Vergo'ya bacak veren Sanji, Queen'i nasıl yensin?
Sanji, Vergo'ya bacak verdi mi, vermedi mi?Zoro da Dressrossa'dan beri sadece Pica ile dövüştü. Dof karşısında varlık gösteremeyen (ya da zar zor gösteren) Law şuanda Kid ile beraber Big mom ile savaşıyor. Yani Oda'nın bu tür meseleleri elinde kağıt kalem hesapladığını sanmıyorum. @Solid Snake 'in de dediği gibi Luffy güçlendikçe hepsi güçlenmiş sayılıyor.
Perospero bir tarafını kurtarabilirse kediden iyidirOda bakınıyor işte "Acaba bu kez Sanjiyi kim dövsün" diye... 1-2 bölüm Queen tokatlar sonra biraz perospero...
Zoro bi şekilde dahil olur olaya ama bilemiyorum.Bence Zoro'nun Onigashima defteri kapandı. Bu saatten sonra bir şey yapmaz.
Verdi? Ama o zamanki Sanjiyle şimdiki bir değil bence.Sanji, Vergo'ya bacak verdi mi, vermedi mi?