Ben az önce Reddit'e baktım yok.Olduğu zaman söylerim sana.Yok mu yauv yeni bölüm hemen açayım.
Ben az önce Reddit'e baktım yok.Olduğu zaman söylerim sana.Yok mu yauv yeni bölüm hemen açayım.
Bu bayılma muhabbetinin çok olmasının sebebini gördük bir şeye bağlayacak oradan. O yüzden sürekli bayılıyor. İlk bayılışında kral haki saldı Kaido'ya baktı. Sonra yine bayıldı yine bakıyormuş. Son bayılışında ise Momo ve diğerlerine seslenir hale gelmis. Oda'ya helal olsun bayılmaya bile hikaye çizdi.Luffy bundan sonra bir kez daha bayılırsa/saf dışı kalırsa seriye ara veririm.
Sanji dinozorların soyunu tüketecek yiğidim.
Zoro yarı ölü hâliyle Yonkō ve tayfasını almasın istediğimiz için hater mı olduk?Fazla konuşmayacağım ancak şöyle bir gerçek var.
Tüm zoro haterleri , siz gelecek olan o büyük savaştan korkuyorsunuz ama o savaşın geleceği kaçınılmaz.
Luffy, Kaido'yu alsın istiyor musun ?Zoro yarı ölü hâliyle Yonkō ve tayfasını almasın istediğimiz için hater mı olduk?
İstiyoruz ama sizin de dediğiniz gibi muazzam bir meyvesi var lastik yemiş, adama bir şey olmuyor.Luffy, Kaido'yu alsın istiyor musun ?
Enması var.İstiyoruz ama sizin de dediğiniz gibi muazzam bir meyvesi var lastik yemiş adama bir şey olmuyor.
Zoro da öyle bir şey yok ki?
Adaya çıkamadılar ki ne yapsınlar? Etrafa göz atıyorlar, gözcülükten başka bir şey gelmez ellerinden zaten.Benim merak ettiğim şey Law'ın tayfası denizaltında ne yapıyordu. Bütün ittifak dövüşürken Law'ın tayfası şöyle bir tur atalım mı dedi?
İyilestirmez.Enması var.