Orada büyü müyü var yine okuyup üflediler dersin herhalde çok bilmiyorum amaFairy Tail vs Onepiece
Hangisi alır mucize gerçekleştirmede.
Orada büyü müyü var yine okuyup üflediler dersin herhalde çok bilmiyorum amaFairy Tail vs Onepiece
Hangisi alır mucize gerçekleştirmede.
Luffy ölse bizim tayfa merak etmeyin dirilir şimdi falan diyecek bu gidişleLuffy gerçekten ölse Choppa'dan başka ağlayacak adam yok.
Olur gibi.Luffy ölse bizim tayfa merak etmeyin dirilir şimdi falan diyecek bu gidişle
Onlar ayrı.Klişe güveniyoruz duruşları shonenlerde olan şeyler.Ama mucize geliyor mucize demek başka şey.Güvenme olayının heyecanı kazanıp kazanmayacağını bilmemek zaten.Risk varsa bu duruşların gülüşlerin bir anlamı oluyor.Ama Sanji deplasman banko demiş ev sahibine şans tanımamış.Law'da sözlerine güvenip geri döneceğine inanıyor. Kid anonsa gülümsüyor. Mihawk'ın, MF'da Luffy için ettiği sözlerin altını dolduruyor, Oda.
Adamın artık onlardan daha başka bir gücü var, Luffy g4'e niye girsin ? Hakisini daha çabuk bitirmek için mi ?O kadar mucize gerçekleştiren adama çatıda gear2 bile açtırtmayan E.oda çok merak ediyorum ne düşünüyorsun.
Gear3-4ü anlarım ama gear2 haki harcamıyor ki yinede açtırmıyor. beş bölüm sonra çıkarır gear4 hatta 5 bile açtırır.Adamın artık onlardan daha başka bir gücü var, Luffy g4'e niye girsin ? Hakisini daha çabuk bitirmek için mi ?
Kral hakinin efektif kullanımı g2 ve g4'ten daha iyi zaten. Luffy bu saatten sonra g4'e girerse kendi ayağına sıkar, biri beni kucaklasın demekle aynı şey.
Gear 2, 2 yılın ardından parçalı kullanılıyor zaten diye biliyorumGear3-4ü anlarım ama gear2 haki harcamıyor ki yinede açtırmıyor. beş bölüm sonra çıkarır gear4 hatta 5 bile açtırır.