Dark King 1 Haz 2021 #153 Luffy'i kurtaranlar balıkadamlar olmasın da kim olursa olsun. Tek balık Jinbe yetiyor da artıyor bile.
Luffy'i kurtaranlar balıkadamlar olmasın da kim olursa olsun. Tek balık Jinbe yetiyor da artıyor bile.
Kaizoku Gari 1 Haz 2021 #155 killz0ne dedi ki: bölüm çıkınca sanji fanları olarak forumu kitliyoruz. Genişletmek için tıkla ... 2 elin parmaklarını geçeceğinizi sanmıyorum
killz0ne dedi ki: bölüm çıkınca sanji fanları olarak forumu kitliyoruz. Genişletmek için tıkla ... 2 elin parmaklarını geçeceğinizi sanmıyorum
Çörekçioğlu Luffy 1 Haz 2021 #156 Luffy tarafı o kadar canımı sıkıyor ki Sanji tarafına sevinemiyorum bile. Abi yazacağın hikayenin içine edeyim senin Oda.
Luffy tarafı o kadar canımı sıkıyor ki Sanji tarafına sevinemiyorum bile. Abi yazacağın hikayenin içine edeyim senin Oda.
Luffy 1 Haz 2021 #157 Hani yemeği yaparsın da tuzunu atmayı unutursun ya, öyle bir spoiler. Asıl en önemli kısım yok.
Stromy 1 Haz 2021 #159 luffy nin donanma gelmiş olabilir mi artik bi işe yaramaları lazim şimdi değilse ne zaman
Chibi Şeytan 1 Haz 2021 #160 Eylülden beri hadi bu bölüm hadi bu bölüm diye sabır çekiyorum hadiiii artııık