Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dressroza da law %50 can aldi dof'dan kalani luffy halletti.

Burada da durum benzer olacak gibi. Fakat yamato kaido'ya ne kadar hasar verebilir? Suan kaido muhtemelen %80-90 larda. Artık gerisini de nasıl alicak luffy muamma. Bariz ve mantikli olan uyanis ama oda feyk atabilir.

Bu arada sanji vs queen artik kesinlesti gibi. Açikcasi merak ediyorum nasıl indiricek malum belki 10 senedir saglam bi sanji ws'si izlemedik. Marco reis king'i de alsin bi zahmet. Artık wb komutan gücünü bi görelim. Akainu, aokiji tanklamak kolay. Bazilari zoro falan demis o halde smile alsin yeter ayak altinda dolasmasin. Marco'ya hakaret bu. Olmadi izo var orada eski tayfa yeter ona.
 
Yamato ve Luffy vs Kaido kesinleşti gibi.
Hiç sanmıyorum. Luffy geri dönene kadar Kaido'nun oyalanması için sadece Yamato. Oyalaması da muhtemelen babanın kızına kıyamaması sonucu olur. Yani öyle ciddi hasar da veremez. Quenn vs Chopper gibi düşün. Hatta Oda kafasında buradan yola çıkarak bile yapmış olabilir Chopper vs Quenn'i(Choppi'ye dövüş çizmek istemez ama yeni gücünü de göstermek gerekir aklına ana dövüş için yaptığı şey gelir). Sonunda Kaido kendi kızını öldürmeye niyetlendiğinde Luffy çıkar gelir veeeee


–Gözcümü ağlattın!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık