Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'in taşıdığı silah nedeniyle Zoro ile eşleşeceğini uzun zamandır düşünüyordum ama bence Zoro'nun asıl olayı başkentte Ejderha kesmesi olacak, Oda'nın bunun üzerine söylediği sözler var, Ryuma efsanesi var, yeterince veri var. Zoro o ejderhayı başkente de en az bir kere kesecek.
Benim beklentimde o yönde. King cidden çok alakasız şu an. Sanji ve Queen'i mantıklı bir zemine oturttu. Judge mevzusu üzerinden, belki şu soy faktörü hakkında bilgiler bile verebilir Queen... Hem Momo'nun meyvesi hem de Sanji'nin genleri hakkında açıklama gelmiş olur. Zoro ve King dövüşü ise bakın Zoro ne kadar güçlü dedirtmek için olur ona ihtiyacımız yok zaten, en azından benim yok. Biraz hikaye görelim.

Şu başkent olayına ise değindi evet. Bir Sbs'de de samuray ve ejderha olaylarını sevdiğini söylemişti.

Ayrıca Oda, Wano'da her tayfa üyesine bir bölüm ismiyle birlikte bir bölüm çizecek gibi. Luffy'e çizdi, Robin'e falan da çizmişti. Bir karakter daha vardı galiba onu unuttum.

E der tabi. Luffy tek yiyip bayildiktan sonra kim çıkacaktı Kaidoya suan Kinemon bile cikabiliyor marifet değil yani. Burada çizer hikayeyi ona göre sekillendiriyor.
Desinler. Ben beklentileri aştı diye yazdım işte.
 
Çıtayı o kadar yukarı çakmış ki Kaido'nun iki kalıcı hasarından birini vermesine rağmen insanlar tatmin olmuyor xD
Zoro gibi birisi için düşünürsek adam olana çok bile bu kadar icraat. Senin tatmin olmuyorlar dediğin insanlar ise yeşilciler, yeşilciler ve daha çok yeşilciler xd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık