Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantık bazlı düşünürsek herkesin 5 kere ölmüş olması gerekiyordu zaten.
Artık böyle takılıcam ya. Hiçbir şey düşünmek istemiyorum. Spoilerle iligili yorumum ektedir:

Abi çok iyi bölüm Shanks geliyor Karasakal geliyor denizciler falan. Allah'ım inşallah Luffy'i denizden Kawamatsu çıkartsın diye bu kadar uzatmışlardır. Momo da sadece baş ağrısı çekiyordu, bu bölüm ağrı kesici falan alsa bari çocuk.
 
Nepalli bu defa iyi bir öngörü yapamamış bence, Kawamatsu belki denize atlayıp alabilir Luffy'yi ama gözden kaçan Momo'nun duyduğu sesin kime ait olduğu, umarım bu bölüm onu görürüz. Wano savaşının 2021 sonunda bitmesini umuyorum, o yüzden biraz olsun hızlanacaktır.

Bu bölümde Luffy'nin kurtalılacağını düşünmüyorum,

Kaido Momo'nun peşine düşer ve "Anlaşılan senin işini kendim bitireceğim" der, Shinobu sis bombası kullanıp Kaido'dan kaçmaya çalışır ama Kaido bir anda arkalarında belirir. Yamato da onlara yeniden yaklaşmıştır, babasının Momo'nun peşinde olduğunu anladığı gibi onlara doğru gitmeye başlamıştır çünkü.

Sanji ve Zoro da oraya doğru gidiyordur ancak Sanji sırtındaki yükten dolayı çok fazla hızlı gidemez,Zoro hızlı gidemediği için Sanji'ye sızlanır.

Chopper'ın gümbürtü topunun süresi dolmuştur ama Queen'de doğru düzgün çizik bile yoktur, Killer Quenn'in karşısına dikilir ve Udon hapishanesinde ona yaptıklarının hesabını soracağını söyler.


Law tayfasıyla iletişime geçer ve denizde Luffy'yi aramalarını söyler onlara.

Şimdilik bu kadar :)
 
Son wano'daki büyük savaş öncesi bir ara vermesi gerekiyor, onun için perdenin kapanması için güzel fırsat. Odağımızın şiçi ve denizci tarafına kayması olası ama senaryolar bu şekilde olmaz tabi. Çünkü Sakazuki'nin Kizaru'yu yollamasıyla Wano arc'ının kapanacağı bariz ve Luffy'den rol çaldırtmaz heralde Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık