Silinmiş Üye
Umarım bandajı Usopp gibi işe yaramaz atar da Chopper yerine başka biri savaşır Queenle :/2 bandaja bakar o etkiler
Umarım bandajı Usopp gibi işe yaramaz atar da Chopper yerine başka biri savaşır Queenle :/2 bandaja bakar o etkiler
O değil de seninki tam çatıya vardı Kaido aşağı indi yine bir işe yaramadı resmen işe yarayacağı yerden kaçıyorAnca spoilerı okuyorum da bölüm baya iyiymiş yav. En çok da momonun neyi duyduğunu merak ettim. Kiku ve Kinemon baya hasar yemiş. Kuroro duymasın da umarım kinemon ölür... karakteri sevmediğimden değil de bu arcta tanıdığımız biri ölmeli ya :/ kaidocum joyboy muhabbetinde biraz yanılıyosun saaanki? law da tam ezik lan tüm umutlarını luffye bağlamış bi de kidime bak beni bağlamaz diyo?
Öncesinde de kan vardı ya.Luffy ağız burun dağıtmış yalnız Kaido'yu.
Haklılar. Kaido, Luffynin kulavarında bi herif mi? (Daha alt kulvarda...)Sanji ile Zoro Luffy'nin yenildiğine inanmamış ona ne diyorsun?
Sanjinin yetişmesi yakındırUmarım bandajı Usopp gibi işe yaramaz atar da Chopper yerine başka biri savaşır Queenle :/
Zoro ördek kullanacak kıvama gelmiş ne Luffy'i kurtarması . Kaybettiğine inanmıyorlar zaten.Yanlız şu duyurudan sonra sanji ve zoro'nun luffy'yi kurtarmaya gitmesi lazım
Kaçıyor mu cık cık çocuk belanın göbeğine ulaşmaya çalışıyorO değil de seninki tam çatıya vardı Kaido aşağı indi yine bir işe yaramadı resmen işe yarayacağı yerden kaçıyor
Kesin.Öncesinde de kan vardı ya.
Çatıya 4 kişi daha çıkmıştı bir ihtimal onlar hakisini zayıflatır dedik. Ama ağa adam hiç haki bamadan yamulttu bide ironik olsun diye en son saldırısına haki ekledi ya laVar mı yok mu bilmem ama varsa Luffy'nin hakisinden daha geç tükendiği kesin.
İşine geldiği görme Alpa. Yüzünde bir çok kere kan olduğunu gördük. Luffy ağzını burnunu dağıtmadı.Kesin.