Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi canım Garp çok iyi adamdır hayatını adadığı işi ve ailesinden gördüğü biri arasında kalınca onu kurtarmaması çok normal.
Ama WB çok kötü adamdır, hayatını adadığı ailesi ve onu bırakıp gitmiş adamın intikamı arasında kalınca intikam almaması çok kötü :ehe:

WB'ye laf edebilirsin gidip Oden için Kaido ile dövüşmedi diye ama Garp övüp WB'ye laf etmek falan çok komik :artiz:
Thatch ve Ace olayı yeter WB için gerisi pek de önemli değil Red :D İyi ki Teach öldürmemiş Ace'i yoksa öldükten sonra anca karşısına çıkarsa dövüşürdü Teach ile zahmet etmezdi Ali Rıza efendi. Thatch olayında ki gibi.

Thatch istisna Oden istisna Ace'de bir istisna olurdu, ne olduğu belli olmasaydı Ace'e. Aynen Garp kötü WB cici baba süslü baba cici baba diyelim biz WB'ye :D
 
Sevsem mi sövsem mi bilemedim Oda. İlla böyle şeylere yapacak. Sonra millet şans diyince savunacak yerimiz kalmıyor hangi birine savunalım ana karakteri. Eyy Oda! :D
 
Luffy fb dof. ile ilgili gelir olursa öyle bişey. Şöyle ki mingo en son law İn saldırısından dahi ayağa kalktı ve meyveyi nasıl kullandığına bağlı olarak zamanım olursa kendime ilk yardım bile uygularım dedi ve öyle ayakta kaldı hatırlarsanız. Bizimki de her rakibinden bişey öğreniyor ama dof tan bişey kaptımı meyve uyanışı bence o karasal a kalır. Burda yapacağı şey de organlarrına nüfuz edip kendini bir iyileşme toparlanma sürecine sokar ve ampulu alıp aynı şeyi haki üzerinden tüm vucutta bir kontrol sağlar ve kaido bekle beni damına konmaya geliyorum diyerekten. Ne kaldı ki bu kadar... :at:
 
Sen Sanji'nin yıkıklığı için mi fanı olmuştun
Adada vs atmayan o,Momo ve Yamato kaldı
Abi ben fikrimi kaç kere belirteceğim ya ? Sanji'yi de olduğu gibi seviyorum ve Sanji için tabii daha daha iyi şeyler bekliyorum. Bu Oda'nın kendi kurgusu. Herkes bir şekilde seviyor; lakin milletin ayağı, masaya çarpsa "Sanji çöp", "Sanji boş karakter" diyor. Sence bu normal mi ? Seri Sanji'den mi ibaret. Sen Sanji'yi yıkık olarak görüyorsun. Ben Sanji'yi çok fazla mizah malzemesi olsa da aslanlar gibi çar olduğunu düşünüyorum. Ona ne diyeceğiz ?
 
Abi ben fikrimi kaç kere belirteceğim ya ? Sanji'yi de; olduğu gibi seviyorum ve Sanji için tabii daha daha iyi şeyler bekliyorum. Bu Oda'nın kendi kurgusu. Herkes bir şekilde seviyor; lakin milletin ayağı, masaya çarpsa "Sanji çöp", "Sanji boş karakter" diyor. Sence bu normal mi ? Seri Sanji'den mi ibaret. Sen Sanji'yi yıkık olarak görüyorsun. Ben Sanji'yi çok fazla mizah malzemesi olsa da aslanlar gibi çar olduğunu düşünüyorum. Ona ne diyeceğiz ?
Öyle şeylere gerek yok. Oda rahat bıraksın Luffy'i yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık