Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğerlerinin hakisi bitmeden kendileri bitiyor genelde diyerek topu idareten taca atalım bence, üç beş bölüme yine rahat rahat havamızı atarız :D
 
Bunu daha önce konuştuk seninle. Luffy'nin gücü yılmayan iradesi. Bu adamın hakisi falan bitmezse ya da başka bir handikapı olmazsa rakibini devirene kadar asla durmaz. Bunu Lucci ve Katakuri dövüşlerinde açıkça gördük. Kaido ile çok dalga geçilse de, adam serinin en güçlü on adamından biridir. Böyle bir adama karşı Luffy'nin de birkaç kez düşmesi gayet normal.
Öyle de yani sadece Luffy'de görmemiz acayip sırıtıyor yahu. Luffy'nin tüm saldırı gücü hakisinden oluşuyor bu yüzden mi acaba?
 
Luffy o kadar güçlü ki adama haki handikabı verip seriyi çabuk bitirtmiyor (WB amacı KK değil o kadar güçlü ki istese KK olurdu) laflarına itaafen ;)
WB'ye haki kullandırmıyordu deniliyordu MF'de. Ama eline en iyisinden bisento, beline de en iyisinden meyve (Deprem) vermiştir. Teach alır almaz dünyanın ayarlarıyla oynuyordu o meyve ile. WB harbi baya şanslı itemlere sahipmiş. Alman askeri vücudunu saymıyorum bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık