Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şoyle birşey gördüm doğrulandımı bilmiyorum.

Bao Huang: "Announcemnt to all on Onigashima!! The results are in!! The highest bounty of the invading force 'Straw Hat Luffy' has been defeated~!!"

Marco’s bounty is confirmed to be <1.5 billion.
 
Şu an Marco işi King ile teke tek dövüşüne çevirdi sanırım. Ama göremiyoruz. Çok garip bir durum, Choppa tek başına Peros ve Queen tutuyor. O sırada Drake ve yakuza dede ne yapıyor? Bari onları da göster.

Günün sonunda yine aynı şeye varıyoruz, şu kınlar Wano bölümlerinin yarısından fazlasını işgal etti, tamam Wano onların memleket onlari isleyecek de abi artık yeter bir sürü karakter koydun ama 1 2 kare anca gösteriyorsun, resmen artık okuyucuya eziyet. Öyle bir boyuta geldi ki tayfa üyelerini de göremiyoz, 1 2 kare gösterip geçiyor. Bırak yani Marco'yu King'i Drake'i. Abi hepsine yer veremeyeceksen bu kadar karakteri doldurmasaydın da keşke bize bu eziyeti yapmasaydın.
 
En azindan kanjuro öldü be birileri elendi sonunda. Bu açidan bölüm iyi. Asura dan sonra kiku da ölebilir.

Sonunda yonkou nedir gösteriyor oda. O kadar saldirdilar. Kaido'da gram güçten düsme yok gibi sanki kürdan batirmislar anca.

Big mom olayi meçhul ancak kaido için yeter mi bilmem fakat muhtemel uyanis gelicek.

Jinbe ve Franky belli gibi. Zoro arc kapadi bence. Bu halde smile'cilar bile ezer. Sanji için king ya da queen belli gibi ve oda hakkini vericek diye düsünüyorum. Ayni seneryonun benzeri enies loby'de vardi. Zoro o kadar kapisti. Sanji bir vs Ile ayni güce geldi. Simdide o kadar ezildi zoro o kadar kapisti ama king falan ezicek gibi. Kaido çizmeyle esdegerdir queen\king ezmek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık